Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

NBA news (27/12/2012)

Οι Ντένβερ Νάγκετς αποδείχθηκαν "σκληρά καρύδια" για τους Λος Άντζελες Λέικερς και με τον Κόρεϊ Μπρούερ να πραγματοποιεί την καλύτερη φετινή του εμφάνιση έβαλαν τέλος στο αήττητο σερί των "Λιμνανθρώπων" (126-114). Εμφατική εκτός έδρας νίκη πήραν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επί των Γιούτα Τζαζ (83-94), ενώ, αν και δυσκολεύτηκαν, εν τέλει, Νιου Γιορκ Νικς και Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Φοίνιξ Σανς (97-99) και Σάρλοτ Μπόμπκατς (95-102), αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα:
Ουάσινγκτον Ουίζαρντς - Κλίβελαντ Καβαλίερς 84-87
Σάρλοτ Μπόμπκατς - Μαϊάμι Χιτ 95-102
Ορλάντο Μάτζικ - Νιου Ορλίν Χόρνετς 94-97
Ιντιάνα Πέισερς - Σικάγο Μπουλς (αναβλήθηκε) 
Ατλάντα Χοκς - Ντιτρόιτ Πίστονς 126-119 
Μιλγουόκι Μπακς - Μπρούκλιν Νετς 108-93 
Μέμφις Γκρίζλις - Φιλαδέλφεια Σίξερς 99-89 
Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Χιούστον Ρόκετς 84-87 
Σαν Αντόνιο Σπερς - Τορόντο Ράπτορς 100-80 
Ντένβερ Νάγκετς - Λος Άντζελες Λέικερς 126-114 
Γιούτα Τζαζ - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 83-94
Φοίνιξ Σανς - Νιου Γιόρκ Νικς 97-99 
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Σακραμέντο Κινγκς 109-91


"Στοπ" στο σερί!
Στους Ντένβερ Νάγκετς σταμάτησε το νικηφόρο σερί των Λος Άντζελες Λέικερς. Οι "Σβώλοι" επικράτησαν εντός έδρας των"Λιμνανθρώπων" με 126-114 σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, όπου ο Κόμπε Μπράιαντ "πυροβολούσε"… αδιακρίτως σκοράροντας 40π.. Για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, πρώτος σκόρερ ήταν ο Κόρεϊ Μπρούερ (27π.), ενώ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Κουφός έχοντας 10π. και 3ριμπάουντ.



Με τον Τζέι Αρ Σμιθ (27π.) να ντύνεται… Αϊ Βασίλης, οι Νιου Γιορκ Νικς πέρασαν από την έδρα των Φοίνιξ Σανς (99-97). Ο δυναμικός γκαρντ ήταν αυτός που με δικά του καλάθια στο τελευταίο λεπτό έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία παρατάχθηκε κόντρα στους "Ήλιους" χωρίς τους τραυματίες Ρέιμοντ Φέλτον και Καρμέλο Άντονι. Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Τζάρεντ Ντάντλεϊ (36π.) δεν ήταν αρκετή για το Φοίνιξ, το οποίο συνεχίζει να κατρακυλά στη βαθμολογία της Δύσης.



Έστω και δύσκολα, οι Χιούστον Ρόκετς άλωσαν την έδρα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς (87-84) φτάνοντας τις πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κέβιν ΜακΧέιλ μπορεί να μην σκόραρε με τον ρυθμό που το έκανε στις τελευταίες αναμετρήσεις, αλλά έχοντας τον Τζέιμς Χάρντεν (30π.-6ριμπ.) σε ρόλο… ηγέτη πήρε μία σπουδαία νίκη"σκαρφαλώνοντας" στην έκτη θέση της Δύσης



Ούτε οι γιορτές, ούτε οι Γιούτα Τζαζ φάνηκε να αποπροσανατολίζουν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι οποίοι πραγματοποιώντας ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση κέρδισαν εκτός έδρας τους "Μορμόνους" με 94-83. Οι "Πολεμιστές"έβαλαν από νωρίς τις βάσεις της επικράτησής τους και με τον Στίφεν Κάρι (23π.-8ριμπ.-7ασ.) να… δίνει τον τόνο έφτασαν στη νίκη.



Βαθμολογία


ΑΝΑΤΟΛΗ
Μαϊάμι Χιτ 20-6
Νιου Γιορκ Νικς 21-8
Ατλάντα Χοκς 17-9
Ιντιάνα Πέισερς 16-12
Σικάγο Μπουλς 15-12
Μιλγουόκι Μπακς 15-12
Μπόστον Σέλτικς 14-13
Μπρούκλιν Νετς 14-14
Φιλαδέλφεια Σίξερς 14-15
Ορλάντο Μάτζικ 12-16
Τορόντο Ράπτορς 9-20
Ντιτρόιτ Πίστονς 9-22
Σάρλοτ Μπόμπκατς 7-21
Κλίβελαντ Καβαλίερς 7-23
Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 3-23


ΔΥΣΗ
Λος Άντζελες Κλίπερς 22-6
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 21-6
Σαν Αντόνιο Σπερς 22-8
Μέμφις Γκρίζλις 18-8
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 19-10
Χιούστον Ρόκετς 16-12
Ντένβερ Νάγκετς 16-14
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 14-13
Μινεσότα Τίμπεργουλς 13-13
Γιούτα Τζαζ 15-15
Λος Άντζελες Λέικερς 14-15
Ντάλας Μάβερικς 12-16
Φοίνιξ Σανς 11-18
Σακραμέντο Κινγκς 9-19
Νιου Ορλίν Χόρνετς 6-22

Η επική \

Είναι δύο από τους κορυφαίους (αν όχι οι κορυφαίοι) σέντερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ. Φόρεσαν την ίδια φανέλα, αλλά με διαφορά ολίγων ετών. Ο λόγος για τους Ουίλτ Τσάμπερλεϊν και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, οι οποίοι αγωνίστηκαν επί σειρά ετών με τα χρώματα των Λος Άντζελες Λέικερς κατακτώντας ουκ ολίγες φορές το δαχτυλίδι του πρωταθλητή με τη φανέλα των"Λιμνανθρώπων".
Παρόλ' αυτά η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να μην συνυπάρξουν ποτέ στο ρόστερ των Καλιφορνέζων. Ίσως καλύτερα, γιατί οι λάτρεις του "μαγικού κόσμου" είχαν την ευκαιρία να τους δουν να μονομαχούν προσφέροντας απλόχερα θέαμα με τα εντυπωσιακά τους καρφώματα, σε μία "κόντρα" που έμεινε στην ιστορία…

Ικανοποιημένος ο Καρλ

Η εντυπωσιακή εμφάνιση και η εμφατική νίκη επί των Λος Άντζελες Λέικερς δεν θα μπορούσε παρά να αφήσει πλήρως ικανοποιημένο τον Τζορτζ Καρλ. Ο προπονητής των Ντένβερ Νάγκετς δείχνει να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του, η οποία στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζεται όλο και καλύτερη, όπως τόνισε ο ίδιος.
"Ήταν καλό να βλέπεις τους παίκτες μου να σουτάρουν καλά και να κερδίζουν μία καλή ομάδα που έχει αυτοπεποίθηση. Πιστεύω πως στα τελευταία δύο παιχνίδια παίζουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και με μεγαλύτερη γνώση του τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε κλειστά παιχνίδια", δήλωσε αρχικά ο προπονητής των "Σβόλων" για να καταλήξει αναφερόμενος στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Κόρεϊ Μπρούερ:
"Είναι πολύ καλός αμυντικός και βγάζει πολλή ενέργεια στο παρκέ, δίνει ενέργεια σε όλη την περιφέρειά μας. Ο Κένεθ προσθέτει τη δική του στο "ζωγραφιστό". Παίξαμε έξυπνα. Κάναμε καλή δουλειά δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να σουτάρουν υπό καλές προϋποθέσεις σχεδόν σε κάθε κατοχή".

Μετρά αντίστροφα ο Γκόρντον

Η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο του Έρικ Γκόρντον στα παρκέ έχει ξεκινήσει στη Νέα Ορλεάνη. Η απουσία του 24χρονου κόμπογκαρντ, άλλωστε, έχει "δέσει τα χέρια" του Μόντι Ουίλιαμς, ο οποίος προσπαθούσε από την αρχή του πρωταθλήματος να βρει τρόπους να καλύψει το κενό του.
Η… ταλαιπωρία φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της, όμως, τόσο για τον άσο των Νιου Ορλίν Χόρνετς όσο και για τον προπονητή της ομάδας αφού δεν αποκλείεται ο Γκόρντον να ξαναπατήσει παρκέ το προσεχές Σάββατο απέναντι στους Σάρλοτ Μπόμπκατς.
"Αν έπρεπε να μαντέψω, τότε θα έλεγα πως θα παίξει το Σάββατο εναντίον της Σάρλοτ", δήλωσε αρχικά ο Μόντι Ουίλιαμς για το ενδεχόμενο επιστροφής του Έρικ Γκόρντον στη δράση για να συνεχίσει: "Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει όταν θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Πέρασε πολύ καιρό κάνοντας θεραπεία, αλλά πρέπει να σιγουρευτούμε πως είναι σε θέση να αγωνιστεί πριν τον χρησιμοποιήσουμε".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας