Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Καντού - Παναθηναϊκός 69-71

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Ιταλία, νικώντας με σκορ 71-69 και εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση του στο TOP-16. Eκπληκτικός ο Μπράμος με 7/9 τρίποντα!



Σπουδαίο "διπλό" για τον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων, καθώς πέρασε από την Ιταλία, επικρατώντας με σκορ 71-69 της Καντού, για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. 

Αυτή ήταν η 4η νίκη για τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη, που μετά από αυτό το αποτέλεσμα εξασφάλισαν σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στο TOP-16 της διοργάνωσης. 

Μεγάλο παιχνίδι από τον Μάικ Μπράμος ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 21 πόντους (7/9 τρίποντα) και 9 ριμπάουντ, όντας εκπληκτικός ειδικά στο δ' δεκάλεπτο που κράτησε τον Παναθηναϊκό ζωντανό, κουβαλώντας τον στις πλάτες του. 

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε αποδεκατισμένος, δίχως να έχει στη σύνθεσή του, τους Σχορτσανίτη, Πάνκο και Σκορδίλη που έμειναν στην Αθήνα, λόγω προβλημάτων, αλλά κατάφερε να αποδράσει με τη νίκη από το "Πάλα Ντέζιο".  

Ντεμπούτο με την φανέλα του Παναθηναϊκού, έκανε ο Μάρκους Μπανκς ο οποίος ήταν αρκετά θετικός και βοήθησε σημαντικά με τους 9 πόντους που πέτυχε, τις 3 ασίστ και τα 2 κλεψίματα που έκανε. Είναι χαρακτηριστικό δε ότι οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 22 λάθη, αλλά ήταν κυρίαρχοι των αιθέρων με 39 ριμπάουντ έναντι 22.
 
Τα δεκάλεπτα: 15-19, 34-34, 50-54, 69-71

ΚΑΝΤΟΥ (Τρινκέρι): Κούντλατσεκ, Μαρκοϊσβίλι 5(1), Λιούνεν 11(3), Ματσαρίνο, Μπρουκς 6, Τάιους 18, Τάμπου 17(3), Αραντόρι 10(2), Κουζίν 2. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πεδουλάκης): Μπράμος 21(7), Ματσιούλις 6, Άρμστρονγκ 1, Ούκιτς 7(1), Λάσμε 7, Τσαρτσαρής 3, Διαμαντίδης 15(3), Κίτσεν 2, Μπανκς 9.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας