Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Πανσερραϊκός - Θρασύβουλος 0-0

Στην ισοπαλία έμεινε ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Θρασύβουλο με 0-0, στον αγώνα που έγινε στο δημοτικό γήπεδο Σερρών.



Οι «κόκκινοι» για πέμπτο ματς έμειναν χωρίς νίκη, για τέταρτο που δεν σκόραραν και προβλημάτισαν με την απόδοση τους. Βέβαια σε αυτό ρόλο έπαιξε και η κακή διαιτησία του κ.Μαλούτα από τον σύνδεσμο Ημαθίας, αφού αρνήθηκε σε δύο περιπτώσεις πέναλτι στην ομάδα.

Περισσότεροι από 500 φίλαθλοι έδωσαν το παρόν στο γήπεδο. Μόλις στο 3ο λεπτό υπήρξε διαμαρτυρία σε χέρι που έγινε από παίκτη του Θρασύβουλου σε σέντρα του Κόντου. Στο 12ο λεπτό έγινε μια κεφαλιά από τον Γκουγκουλιά. Στο 24ο λεπτό έγινε ένα σουτ από μακριά από τον Καρασαλίδη που μπλόκαρε ο Ξενοδόχοφ.  Στο 26ο λεπτό έγινε ένα σουτ από τον Μπριλάκη που πέρασε άουτ. Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς την μεγάλη φάση για τον Πανσερραϊκό, αλλά με διαμαρτυρίες για τον διαιτητή.

Στην επανάληψη παραλίγο να βάλει γκολ ο Θρασύβουλος με τον Σερέπα που βγήκε τετ-α-τετ, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ. Στο 57ο λεπτό είχε ο ίδιος παίκτης νέο σουτ. Στο 65ο λεπτό, μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό, ο Ανάκογλου θα δώσει για τον Γιόρταν Τοντόροφ αυτός μπήκε μέσα στην περιοχή, το σουτ που έκανε όμως έδιωξε ο γκολκίπερ σε κόρνερ. Στο 76ο λεπτό ο Γκουγκουλιάς έδωσε για τον Σερέκα, το πλασέ του διαγώνια πέρασε κόρνερ. Στο 80ο λεπτό, ο Τοντόροφ έβγαλε την σέντρα, η κεφαλιά του Γκουγκουλιά δεν κατέληξε στα δίχτυα. Στο 92ο λεπτό το γυριστό σουτ από τον Σερέκα ξεσήκωσε νέες αντιδράσεις, αφού η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σύρου, ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο ματς.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τον κακό δαίμονα Θρασύβουλο για τον Πανσερραίκό να παίρνει την ισοπαλία. Μετά το τέλος του αγώνα, φίλαθλοι του Πανσερραϊκού αποδοκίμασαν έντονα το διαιτητικό τρίο έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ. 
 
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Κιάσσος, Ντοντόροφ, Μπριλάκης (74' Σερέκας), Καρασαλίδης, Σιάκκας, Ανάκογλου, Ράνιτς (60' Μπονέρης, 84' Γιαννόπουλος), Καψάλης, Κόντος, Γκουγκουλιάς.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Στάθης Σταθόπουλος): Ξενοδόχοφ, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Μπέκα (76' Σκόνδρας), Σταυροθανασόπουλος (66' Παπανίκου, 87' Ανδρίκος), Σερέπας, Προβατίδης, Πάνος, Καλαμιώτης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας