Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Παναθηναϊκός - Μάριμπορ 1-0

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μάριμπορ με 1-0 χάρη σε γκολ του Βιτόλο με πέναλτι και πάει στο Λονδίνο για το ματς με την Τότεναμ για να παίξει τα ρέστα του για την πρόκριση.


ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντουχαμέλ
ΣΚΟΡΕΡ: 66' Βιτόλο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 45΄Μέζακ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 42' Μέζακ, 48' Μερτέι, 53΄Άργκους

Μια νίκη που τον κρατάει ζωντανό στο κυνήγι της πρόκρισης πήρε ο Παναθηναϊκός επί της Μάριμπορ επικρατώντας με 1-0 και τώρα με μια νίκη στο Λονδίνο επί της Τότεναμ στις 6 Δεκέμβρη μπορεί να συνεχίσει να παίζει στο Europa League.

Οι πράσινοι συνέχισαν σε καλό αγωνιστικό ρυθμό όπως στο ματς με τον ΠΑΟΚ, έπαιξαν αρκετά καλά στο δεύτερο μέρος, εκμεταλλευόμενοι και την αριθμητική τους υπεροχή και με πέναλτι του Βιτόλο πήραν την νίκη που τους κρατάει "ζωντανούς"

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι με την Μάριμπορ αλλά λίγο άτολμος προσέχοντας πρώτα τα νώτα του και εν συνεχεία προσπαθώντας να βγει μπροστά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πρώτη μισή ώρα που το Τριφύλλι είχε την υπεροχή δεν είχε την κλασική φάση για να απειλήσει τον Χαντάνοβιτς καθώς μόνο με σέντρες έφτανε στην εστία του γκολκίπερ της Μάριμπορ.

Στο 31' ο Σισοκό ο οποίος και πάλι ήταν αρκετά δραστήριος βρήκε τον Κουίνσι από τα αριστερά έκανε την πάσα στον Τοτσέ ο οποίος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ντουχαμέλ, έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι σε μια φάση που πιθανότατα ήταν πέναλτι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό (81' Μαρίνος), Μαυρίας, Κουίνσι (36' Φορναρόλι), Τοτσέ (71' Πετρόπουλος).

ΜΑΡΙΜΠΟΡ (Ντάρκο Μίλανιτς): Χαντάνοβιτς, Φιλίποβιτς, Μίλετς (68' Βίλερ), Μέζακ, Τάβαρες (77' Ντόντλεκ), Ιμπραίμι, Τσιγιάνοβιτς (46΄Ποτόκαρ), Ράζεβιτς, Μπέριτς, Άργκους, Μερτέι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας