Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-0

Ένας εμφανώς βελτιωμένος Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε στο "Σπύρος Λούης" και επικράτησε δίκαια του ΠΑΟΚ με 2-0, στην καλύτερη φετινή εμφάνιση του. Τα γκολ του Τριφυλλιού οι Ζέκα και Βιτόλο, εξαιρετικός ο Σισοκό.



Την καλύτερη φετινή εμφάνιση του πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός και επικράτησε δίκαια του ΠΑΟΚ με 2-0 στο "Σπύρος Λούης". στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η αντικατάσταση του Ζεσουάλδο Φερέιρα φαίνεται πως απελευθέρωσε ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές και οι παραινέσεις των Ρότσα - Βονόρτα έπιασαν τόπο, με αποτέλεσμα την αφύπνιση τους.

Απέναντι στον οργανωμένο και ποιοτικό ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε καλό πρόσωπο και έδειξε ότι έχει δυνατότητες, έβγαλε πάθος και θέληση, έτρεξε και απέδειξε ότι το πρόβλημα του ήταν κυρίως πνευματικό και δεν τίθεται θέμα αξίας...

Οι πράσινοι ήταν συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και αποφασιστικοί και με ηγέτη τον άψογο Σισοκό και συμπαραστάτες τους εξαιρετικούς Ζέκα και Βιτόλο (ήταν και οι σκόρερ), κυριάρχησαν απόλυτα μετά το 30' και δεν απειλήθηκαν από τους Θεσσαλονικείς. Μάλιστα, αν ήταν πιο προσεκτικοί και πιο ομαδικοί, θα είχαν πετύχει και τρίτο τέρμα.

Το ζητούμενο από εδώ και πέρα είναι η διάρκεια, αρχής γενομένης από το ματς με τη Μάριμπορ τη Πέμπτη για το Europa League. Διότι εάν αυτή η εμφάνιση αποτελέσει ένα πυροτέχνημα, τότε το όφελος θα είναι πρόσκαιρο και μικρό. Ο Παναθηναϊκός επιβάλλεται να βελτιώνεται συνεχώς, ώστε να διεκδικήσει τους στόχους που του έχουν απομείνει. Και η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον τρόπο που ήρθε, είναι το καλύτερο τονωτικό...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Βύντρα, Βελάσκες, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό (88' Μαρίνος), Κουίνσι, Μαυρίας (64' λ.τ. Φορναρόλι), Τοτσέ (79' Πετρόπουλος).

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κουμαλό, Κατσικάς, Έτο (46' Κωνσταντινίδης), Σταφυλίδης, Λαζάρ (56' Λίνο), Κάτσε, Φωτάκης, Ρομπέρ (65' Γιάννου), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας