Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Μπάγερν Μονάχου - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-0

Η Μπάγερν νίκησε εύκολα και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έφτασε τις 10 νίκες σε 11 παιχνίδια, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στην Μπουντεσλίγκα.



Οι Βαυαροί συνέχισαν την παράδοση που έχουν κόντρα στην ομάδα της Φρανκρούρτης και με σκορ 2-0, επικράτησαν δύσκολα, παραμένοντας μόνοι πρώτοι και σε απόσταση ασφαλείας. Ο Ριμπερί στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του δίνοντάς της σοβαρό προβάδισμα νίκης. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Αλάμπα στο 77’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. 

Οι Βαυαροί έχουν συντελεστή γκολ +28, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην Μπουντεσλίγκα μετά από 11 αγωνιστικές και εξακολουθούν να είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου αφού ήδη έχουν διαφορά 7 βαθμών από τη Σάλκε.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ (32' Βαν Μπούιτεν), Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ, Κρόος (71' Τιμοστσούκ), Ρόμπεν, Ριμπερί, Πισάρο (58' Τόμας Μίλερ).

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ: Τραπ, Γιουνγκ, Άντερσον Μπάμπα, Ντεμίντοβ, Οσίπκα, Σβέγκλερ (84' Λάνινγκ), Ρόντε, Άιγκνερ (58' Οσεάν), Ινούι, Μάιερ, Ματμούρ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας