Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανσερραϊκός 1-0

Με το γκολ του Γιάκου ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 1-0 τον Πανσερραϊκό και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στους 16 του Κυπέλλου ενόψει της ρεβάνς στις Σέρρες τον Δεκέμβριο.


Ο αγωνιστικός χώρος στους Ζωσιμάδες δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ηταν, όμως, ο ΠΑΣ, ο οποίος με την ορμή από τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, έκλεισε στα καρέ του τον Πανσερραϊκό και πήρε τον έλεγχο του ματς. Το γκολ του Γιάκου στο 22ο λεπτό ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών των γηπεδούχων, οι οποίοι φάνηκαν να βολεύονται με το 1-0 και να αφήνουν τους φιλοξενούμενους να κάνουν το παιχνίδι τους.

Στο δεύτερο μέρος οι Σερραίοι πήραν τα πάνω τους και άρχισαν να πιέζουν. Μάλιστα, έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Τσούτση και Ανάκογλου, αλλά στη συνέχεια το χαζό φάουλ του Κιάσσου και η δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε, πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων την προσπάθεια.

Ο ΠΑΣ απέκτησε το αριθμητικό πλεονέκτημα και την ψυχολογία, έφερε το ματς στα μέτρα του, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες και τελικά κράτησε έως τέλους το 1-0 που του δίνει το προβάδισμα για τους 16 της διοργάνωσης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ταμπάσης, Λίλα (74' Τσουκαλάς), Αυγενικού, Τοπούζης (61' Ντε Βινσέντι), Κεϊτά, Οικονόμου, Γιάκος, Βίλα, Ρουμπουλάκος (82' Ίλιτς), Τζημόπουλος, Νικλητσιώτης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κουτζαβασίλης, Τριανταφύλλου, Κιάσσος, Καρασαλίδης, Μπριλάκης, Παρασκευαΐδης, Σιάκκας, Ανάκογλου, Τσούτσης (76' Τσιμίκας), Κόντος (82' Γιαννόπουλος), Σερέκας (89' Ράνιτς).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας