Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Νίκη Βόλου - Πανσερραϊκός 3-0

Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται ο Πανσερραϊκός, ο οποίος γνώρισε νέα, οδυνηρή, ήττα με 3-0, από τη Νίκη Βόλου, μέσα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και κατρακύλησε εκ νέου στον πίνακα της βαθμολογίας.



Το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου εμφανίστηκε κατώτερο των περιστάσεων του αγώνα και από πολύ νωρίς βρέθηκε στο καναβάτσο, μιας και μέχρι να συμπληρωθεί το 25ο λεπτό το σκορ είχε ήδη διαμορφωθεί στο 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, που εκμεταλλεύτηκαν τη νωθρότητα των «ερυθρόλευκων» παικτών.

Οι Σερραίοι κατέχουν πλέον την 11η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 14 βαθμούς, ενώ ενδεικτικό της… κάτω βόλτας που έχουν πάρει τα «Λιοντάρια» είναι το γεγονός πως αγνοούν τη νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές, από το ματς ενάντια στην Επανωμή (2-1).

Η συνέχεια του πρωταθλήματος, πλέον, φαντάζει εξαιρετικά πολύπλοκη και οι «κόκκινοι» θα πρέπει να εκμεταλλευτούνε το ρεπό που έχουνε την ερχόμενη αγωνιστική, βρίσκοντας τον τρόπο αντίδρασης σε αυτή την καθοδική πορεία που έχουν πάρει, δεδομένου ότι ακολουθούν δύο ντέρμπι, με τον Πανσερραϊκό να υποδέχεται τον Εργοτέλη και έπειτα να ταξιδεύει στα Ψαχνά για ν’ αντιμετωπίσει τον τοπικό Ηρακλή.

Στα του αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, οι Σερραίοι έμοιασαν σαν ομάδα τοπικού πρωταθλήματος, κάνοντας τη Νίκη Βόλου να φαίνεται υπερομάδα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα ίσως μάλιστα και ν’ αδικεί τους «μπλε».

Οι γηπεδούχοι με πίεση ψηλά ανάγκαζαν συνεχώς τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου να κάνουν συνεχή λάθη, απ’ όπου και προήλθαν τα τέρματα της Νίκης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Ψιάνος, Βέρτζος, Καρατζάς, Θ. Παπαδόπουλος, Ριζογιάννης, Κυριάκος (84' Χάμος), Σκούφαλης, Τάντιτς (55' Σαμαράς), Πουρτουλίδης (72' Ουέλιγκτον), Φλίγκος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Κιάσσος, Τοντόροφ, Καρασαλίδης, Καρακώστας, Σιάκκας, Παρασκευαΐδης (67' Τριανταφύλλου), Ανάκογλου, Κόντος, Γκουγκουλιάς, Καψάλης (46' Μπανγκουρά).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας