Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Εθνικός Γαζώρου - Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Σε ένα σφιχτό παιχνίδι, με ελάχιστες καλές στιγμές και μηδενικές κλασσικές ευκαιρίες, Εθνικός Γαζώρου και Ολυμπιακός Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, μένοντας ωστόσο ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.


Το στατιστικό που έχριζε αναφοράς πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ του Εθνικού Γαζώρου και του Ολυμπιακού Βόλου, ήταν η εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά των δύο ομάδων. Τέσσερα παιχνίδια χωρίς να δεχθούν γκολ οι γηπεδούχοι, πέντε οι φιλοξενούμενοι και το γιατί επιβεβαιώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου Σερρών.

Με την ισοπαλία αυτή ο Εθνικός Γαζώρου έπεσε από την κορυφή μένοντας όμως μόνος στην 2η θέση, ενώ οι διαφορές στην βαθμολογία παραμένουν μικρές.

Οι 800 και πλέον φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, "αγκάλιασαν" την προσπάθεια της ομάδας, τη στήριξαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ενώ στις κερκίδες βρέθηκαν και τα παιδιά από τις Ακαδημίες του Sport Village εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα του Εθνικού Γαζώρου να κάνει άνοιγμα στη νεολαία. Στη Θύρα 8 βρέθηκαν και περίπου 60 φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου που δε σταμάτησαν να φωνάζουν, ενώ αρκετές φορές καταφέρθηκαν εναντίον του Εθνικού Γαζώρου και του Πανσερραϊκού.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Αποστολίδης, Κοσμίδης (90' Γαλακτερός), Νύρλας, Κουκόλης, Καπίας, Σαββίδης, Αλεξάντροβιτς (78' Χαριτίδης), Γεωργιάδης, Μπεκιάρης (36' λ.τ. Ναλμπάντης), Κωνσταντινίδης, Γκόγκας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Κατσιαρός, Γενγκά, Ανιέτε (57' Ογιαρμπίντε), Παλαιολόγος, Πινδώνης, Πετρόφ, Κόλεφ (71' Γαλάνης), Στουρνάρας, Μπολάτι (90' Τσιάτσιος), Γκότοβος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας