Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Παναχαϊκή - Πανσερραϊκός 0-0

Για ακόμα μία αγωνιστική Παναχαϊκή και Πανσερραϊκός έμειναν στην ισοπαλία, με τους γηπεδούχους να μετρούν πλέον έξι και τους φιλοξενούμενους τέσσερις σε εννέα αγωνιστικές.
 



Η Παναχαϊκή μπήκε δυνατά στο ματς και στο 17' έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όμως ο Σπίνουλας από θέση βολής έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 37' και πάλι οι γηπεδούχοι απείλησαν, όμως ο Γκούρτσας μέσα από τη μικρή περιοχή δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουτσαβασίλη.

Στο 50' ο Κιάσσος ανατράπηκε από τον Βοσκόπουλο μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Στο 70' ο Γκούρτσας βγήκε σε τετ α τετ, όμως οι αμυντικοί πρόλαβαν να καλύψουν και να αποσοβήσουν το γκολ.

Μέχρι το τέλος του ματς δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να μένουν δυσαρεστημένες από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς έχασαν περισσότερο έδαφος στην προσπάθειά τους να «σκαρφαλώσουν» περισσότερο στη βαθμολογία.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Μαπούκου (74' Κοιλιάρας), Ντίνας (89' λ.τ Σεϊτάι), Γκούρτσας, Άντονι, Ντιόγκο, Ολισέ, Βουνκ (55' Βασιλαντωνόπουλος), Βοσκόπουλος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτσαβασίλης, Κιάσσος, Τοντόροφ, Μπριλάκης, Καρακώστας, Σιάκκας, Ανάκογλου, Παρασκευαϊδης, Κοντός (89' Ράνιτς), Μπονέρης (84' Τσούτσης), Γκουγκουλιάς (90+3' Σερέτας).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας