Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ιρλανδία - Ελλάδα 0-1

Με το πρώτο γκολ του Χολέμπας η σοβαρή Εθνική μας ομάδα πέρασε από το Δουβλίνο επικρατώντας της Ιρλανδίας με 1-0.

Γήπεδο: "Aviva Stadium"
Σκόρερ: Χολέμπας (29', Ελλάδα)
Διαιτητής/Βοηθοί: Σμουέλεβιτς / Νταβίντι, Γεχοσούα (Ισραήλ)
Κίτρινες κάρτες: Λονγκ (37', Ιρλανδία), Κλαρκ (42', Ιρλανδία)-Φορτούνης (85', Ελλάδα)


Θετικό ήταν το φιλικό τεστ της Εθνικής μας ομάδας στο Δουβλίνο κόντρα στην Ιρλανδία. Η "γαλανόλευκη" με το παρθενικό γκολ του Χοσέ Χολέμπας νίκησε με 1-0 δείχνοντας για 25 τουλάχιστον λεπτά στο πρώτο ημίχρονο ένα καλό πρόσωπο με καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Από το συγκεκριμένο φιλικό ματς θετικά συμπεράσματα έβγαλε ο Φερνάντο Σάντος και από δύο παίκτες που κάλεσε για πρώτη φορά. Αυτοί είναι οι Σταφυλίδης και Ταχτσίδης που έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο με τον δεύτερο κυρίως να δεσπόζει στον χώρο του κέντρου.

Στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική μας ομάδα δεν ξεκίνησε καλά, αλλά μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ανέβασε την απόδοσή της, είχε την κυκλοφορία της μπάλας, τις φάσεις και το γκολ με τον Χολέμπας, ο οποίος αγωνίστηκε σε μια θέση που του πηγαίνει καλύτερα αυτή του αριστερού χαφ. Από την άλλη οι Ιρλανδοί επιδόθηκαν σε σκληρό παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ρυθμός του αγώνα έπεσε κυρίως από τις πολλές αλλαγές που έκαναν και οι δύο προπονητές. Η Εθνική μας δεν απείλησε τους γηπεδούχους και αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου που μπήκαν δυνατά οι Ιρλανδοί δεν απειλήθηκε στην συνέχεια και ο Καρνέζης.

Η Εθνική μας έτσι πήρε μια ακόμη νίκη που μετράει στην Παγκόσμια βαθμολογία. Επόμενο φιλικό για την "γαλανόλευκη" τον Φεβρουάριο με την Ελβετία στην Ελλάδα.
Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, ο οποίος απένειμε στους Ιρλανδούς το "βραβείο καλύτερης συμπεριφοράς" στο EURO 2012 σε Πολωνία και Ουκρανία.

Με τη σειρά τους οι Ιρλανδοί το αφιέρωσαν στον αδικοχαμένο Τζέιμς Νόλαν, φίλαθλο που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα στην πόλη Μπίντκοζ.

Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκαν και 100 περίπου Έλληνες, οι περισσότεροι εκ των οποίων ζουν στο Λονδίνο.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ (Τραπατόνι): Φoρντ, Κόλεμαν, Ο' Σέι, Κλαρκ, Γουόρντ, Μπρέιντι (46' Χούλαχαν), ΜακΚάρθι (70' Μέιλερ), Γουΐλαν (33' λ.τρ. Άντριους), ΜακΚλιν, Κοξ (61' Κιοχ), Λονγκ (46' Ντόιλ).

ΕΛΛΑΔΑ (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης (61' Μανιάτης), Σταφυλίδης (82' Σπυρόπουλος), Παπασταθόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Τζιόλης, Ταχτσίδης, Νίνης (61' Βύντρα), Χολέμπας (46' Φορτούνης), Σαμαράς (46' Σαλπιγγίδης), Μήτρογλου (46' Αθανασιάδης).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας