Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Τσέλσι - Σαχτάρ 3-2

Σε μία φανταστική αναμέτρηση η Τσέλσι επικράτησε 3-2 της Σαχτάρ με τέρμα στις καθυστερήσεις, έχοντας γλιτώσει αρκετές φορές με τρίτο γκολ στα τελευταία λεπτά.



Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» όπου η Τσέλσι έγινε η πρώτη ομάδα που επικράτησε της Σαχτάρ μετά από 37 αναμετρήσεις. Οι «μπλε» επικράτησαν 3-2 και έτσι βρέθηκαν στην πρώτη θέση μαζί με τη Σαχτάρ,

Ο Τόρες μόλις στο 6’ μετά από τραγικό λάθος του Πιατόφ, άνοιξε το σκορ, ωστόσο η απάντηση των «ανθρακωρύχων» ήταν άμεση με τον Βίλιαν να ισοφαρίζει στο 9’. Στο 40’ ο Πιατόφ έκανε ακόμα ένα τραγικό λάθος για να δεχτεί ένα φανταστικό γκολ από τον Όσκαρ από τα 40 μέτρα.

Στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης, ο Βίλιαν με ανάλογο τρόπο, ισοφάρισε ξανά για την ομάδα του σε 2-2. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Μόουσες στο 94’ με καρφωτή κεφαλιά.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Γκάρι Κέιχιλ, Μπέρτραντ, Όμπι Μίκελ, Ραμίρες, Μάτα, Αζάρ, Οσκάρ (79’ Μόουσες), Τόρες (90’ Στάριτζ)

ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοβ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Ρατ, Χούμπσμαν, Φερναντίνιο, Αλέξ Τεϊσέιρα (78’ Ιλσίνιο), Ουίλιαν, Μχιταριάν, Λουίζ Αντριάνο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας