Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Μπάγερν Μονάχου - Λιλ 6-1

Μεγάλο παιχνίδι από τους Βαυαρούς οι οποίοι διέλυσαν 6-1 τη Λιλ στην «Αλιάντς Αρένα».



Με τα πέντε γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο η Μπάγερν, έγινε η δεύτερη στην ιστορία του CL που το καταφέρνει μετά την Μονακό στο 8-3 επί της Ντεπορτίβο το 2003.

Μία από τις πιο εύκολες νίκες της ιστορίας της πήρε η Μπάγερν Μονάχου στην «Αλιάντς Αρένα» όπου φιλοξένησε τη Λιλ για την 4η αγωνιστική των ομίλων. Εκεί, οι Βαυαροί έκαναν ό,τι ήθελαν διαλύοντας την αντίπαλό τους 6-1!

Μέχρι και το 33’ το σκορ είχε εκτοξευτεί στο 5-0 δείχνοντας τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Σβαϊνστάιγκερ στο 5΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους Βαυαρούς με τον Πιζάρο στο 18’ να κάνει το 2-0.

Από εκεί και πέρα ακολούθησε καταιγίδα από τους Γερμανούς. Ο Ρόμπεν στο 23’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να έρθει πέντε λεπτά αργότερα ο Πιζάρο να κάνει το 4-0. Ο Περουβιανός επιθετικός, ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στο 33΄κάνοντας το 5-0.

Στην επανάληψη οι «μολοσσοί» έφτασαν στο γκολ της τιμής με τον Καλού στο 57’ για να έρθει ο Κρόος στο 66’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ (67΄Τίμοστσιουκ), Τόμας Μίλερ (61’ Κρόος), Ρόμπεν, Ριμπερί (72’ Σατσίρι), Πισάρο.

ΛΙΛ: Λαντρό, Ντεμπουσί, Μπάσα, Σετζού, Μπεριά, Μπαλμόν, Ρόζεναλ (46’ Μαβουμπά), Πεντρετί, Καλού (72΄ Μαρτέν), Παγέτ (46’ Ντε Μέλο), Ρου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας