Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Τρία μετάλλια για την Ελλάδα (Παραολυμπιακοί)

Τρία μετάλλια πανηγύρισε η Ελλάδα την 5η μέρα των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012. Τρία χάλκινα μετάλλια από τους: Μακροδημήτρης, Δημόγλου, Ταϊγανίδης.


Ο Αριστείδης Μακροδημήτρης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. ελεύθερο στην κατηγορία S2 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Είναι το πρώτο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής.


Ο 21χρονος Αριστείδης Μακροδημήτρης χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της παραολυμπιακό μετάλλιο στο Λονδίνο. Τερμάτισε τρίτος στα 100 μέτρα ελεύθερο στην κατηγορία S2 με χρόνο δύο λεπτά και 21.4 δευτερόλεπτα.

Θυμίζουμε πως μετάλλιο (άγνωστο το χρώμα του) έχει εξασφαλίσει και η εθνική ομάδα του μπότσια. 

Χρυσός Παραολυμπιονίκης με νέο παγκόσμιο ρεκόρ στέφθηκε ο Κινέζος Γιανγκ Γιανγκ (με 2:03.71). Δεύτερος ήταν ο Ντμίτρι Κοκάρεβ από τη Ρωσία (με 2:16.46).

Η Αλεξάνδρα Δημόγλου πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 400 μέτρα στην κατηγορία Τ3 και χάρισε στη χώρα μας το πρώτο μετάλλιο στον στίβο.

Την κατάκτηση του πρώτου μεταλλίου της στον στίβο πανηγυρίζει η ελληνική αποστολή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες χάρη στην Αλεξάνδρα Δημόγλου.

Η Παραολυμπιονίκης της Ίριδας Καβάλας πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 400 μέτρα, αγωνιζόμενη στην κατηγορία Τ13.

Η Δημόγλου πέτυχε ατομικό ρεκόρ με χρόνο 56.91 δευτερόλεπτα. Η Κουβανή Ομάρα Ντουράντ πήρε το χρυσό μετάλλιο με 55.12 και το αργυρό η Τυνήσια Σομάγια Μπουσαΐντ με 56.83.

Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο στην κατηγορία S13, αυξάνοντας την παραολυμπιακή συγκομιδή του.


Στο τρίτο σκαλί του βάθρου των Παραολυμπιακών Αγώνων ανέβηκε ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης. Ο 31χρονος κολυμβητής τερμάτισε τρίτος στα 100μ. ύπτιο στην κατηγορία S13 στο "London Aquatics Centre" με χρόνο ένα λεπτό και 1.1 δευτερόλεπτα.
Αυτό είναι το δέκατο παραολυμπιακό μετάλλιο στην παραολυμπιακή καριέρα του Θεσσαλονικιού κολυμβητή και το πρώτο στο Λονδίνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας