Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ηρακλής - Εθνικός Γαζώρου 3-3

Όπως και να έληγε το παιχνίδι του Εθνικού Γαζώρου στο Καυτατζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή, θα ήταν ιστορικό! Ήταν το πρώτο άλλωστε της ομάδας στη Football League και τελικά εξελίχθηκε ανάλογα και με την πορεία των τελευταίων χρόνων για την ομάδα.


Ο Εθνικός Γαζώρου πήρε τον πρώτο του βαθμό, πέτυχε τα πρώτα του γκολ με πρωταγωνιστή τον Αλεξάντροβιτς, που άρχισε να βγάζει τα λεφτά του(δύο πέτυχε), δε "μάσησε" ούτε από τον κόσμο του Ηρακλή, ούτε από το ότι είδε τον "γηραιό" να ανατρέπει το ματς και αν δεν ήταν το λάθος του Αποστολίδη και γενικότερα τα λάθη που έφερναν τα γκολ των γηπεδούχων, που είναι μέσα στο παιχνίδι, θα έπαιρνε και το διπλό! Όπως και να έχει η προσπάθεια για...πρωτάρη, αν μη τι άλλο σημαντική.

Δυναμικό ξεκίνημα

Ο Εθνικός Γαζώρου ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι. Μόλις στο 5΄ ο Αλεξάντροβιτς άνοιξε το σκορ δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του και παγώνοντας το Καυτατζόγλειο. O Hρακλής όμως δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να χαρούν για πολύ, καθώς αμέσως μετά άρχισε να γίνεται πιεστικός, είχε την κατοχή, δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές και έφτασε στην ισοφάριση στο 26΄ με τον Χιονίδη, ενώ στη συνέχεια είχε και ευκαιρία με τον Στεφανίδη για το 2-1, την ώρα που ο Γάζωρος προσπαθούσε να κλείσει τους διαδρόμους και να απειλήσει με αντεπιθέσεις.

Μπορούσε και τη νίκη

Το δεύτερο ημίχρονο είχε συναρπαστική εξέλιξη. Ο Ηρακλής κατάφερε με το... καλημέρα να πάρει και πάλι προβάδισμα με τον Χιονίδη αλλά ο Εθνικός Γαζώρου απάντησε άμεσα με τον Αλεξάντροβιτς και πάλι και αφού οι επιθέσεις του Ηρακλή δε βρήκαν στόχο στο 80΄ ο Κατσαβάκης επέστρεψε με γκολ στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάνοντας την ανατροπή αλλά στα τελευταία λεπτά παρότι ο Ηρακλής αγωνιζόταν με 10, ένα λάθος του Αποστολίδη έφερε την ισοφάριση από τον Παπαστεριανό.

HΡΑΚΛΗΣ: Φιρινίδης , Χιονίδης (60' λ.τ. Μίχος), Βαγγελόπουλος, Παληγεώργος, Γεωργίου, Λιαπάκης (67' Κωνσταντινίδης), Κριβοκάπιτς, Βουτσιάς (78' Νατσιόπουλος), Στεφανίδης, Λιόλιος, Παπαστεριανός

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Αποστολίδης, Χαριτίδης (34' Σαββίδης), Καπίας, Κατσαβάκης, Αλεξάνδροβιτς (88' Νίρλας), Μπεκιάρης, Γεωργιάδης, Κοσμίδης, Κωνσταντινίδης (63' Γκόγκας), Ναλμπαντής, Γαλακτερός



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας