Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Μπάγερν Μονάχου - Βαλένθια 2-1

Η Μπάγερν με τέρματα των Μπάσταν Σβάινσταϊγκερ και Τόνι Κρόος νίκησε με 2-1 την Βαλένθια στο Μόναχο. Αφού ο Νέλσον Βαλντές μείωσε στο 91', ο Αντίλ Ραμί αποβλήθηκε κάνοντας πέναλτι στο 92' και ο Ντιέγκο Άλβες απέκρουσε την εκτέλεση του Μάριο Μάντζουκιτς.

Σκόρερς: 38' Σβάινσταϊγκερ, 76' Κρόος / 91' Νέλσον Βαλντές
Γήπεδο: "Fußball Arena München", Μόναχο
Διαιτητής: Φιράτ Αϊντινούς (Τουρκία)



Η υπεροχή της Μπάγερν έφερε αποτέλεσμα στο 38', όταν και άνοιξε το σκορ ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ με διαγώνιο σουτ, από πάσα του Άριεν Ρόμπεν, ενώ στο σουτ η μπάλα βρήκε και στον Αλί Σισοκό, αλλάζοντας λίγο πορεία.

Με φοβερό σουτ του Τόνι Κρόος οι Βαυαροί διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 76', με τον διεθνή Γερμανό μέσο να στέλνει την μπάλα στο "γάμα" της εστίας του Ντιέγκο Άλβες.

Η Βαλένθια το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 91' με την κεφαλιά του Νέλσον Αέδο Βαλντές, ενώ στο 92' ο Ραμί έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε, αλλά ο Ντιέγκο Άλβες απέκρουσε την εκτέλεση του Μάριο Μάντζουκιτς.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Ντάντε, Μπάντστουμπερ, Χάβι Μαρτίνεθ (69' Λουίζ Γκουστάβο), Σβάινσταϊγκερ, Κρόος, Ρόμπεν, Ριμπερί (46' Τόμας Μίλερ), Πισάρο (69' Μάντζουκιτς).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Ζοάο Περέιρα, Ρικάρντο Κόστα, Ραμί, Αλί Σισοκό, Παρέχο, Τίνο Κόστα, Φεγκουλί, Γκουαρδάδο (71' Βιέρα), Ζόνας (63' Νέλσον Βαλντές), Σολδάδο (88' Μπαραγκάν).
*κόκκινη 92' Ραμί



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας