Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ίκαροι Σερρών - Ορφέας Νέου Σκοπού 92-65

Δίχως να δυσκολευθούν οι Ίκαροι επικράτησαν του Ορφέα με 92-65 στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, αντί για τον αγώνα με τη ΜΕΝΤ που αναβλήθηκε για το επόμενο Σάββατο.


Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο παρκέ, με τον Μάρκο Μιλίσεβιτς να αγωνίζεται για πρώτη φορά ως μέλος των «κυανοκίτρινων».

Για τους φιλοξενούμενους το ματς με τους Ικάρους αποτέλεσε πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα της Γ' Εθνικής με την Ελευθερούπολη στις 7 Οκτωβρίου. Αμφίβολοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ο Τεβετζίδης, ο οποίος χτύπησε στον αντίχειρα του δεξιού χεριού (θα του τοποθετηθεί νάρθηκας), ο Σουλούγκας που υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι και ο Καδής που αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με ενοχλήσεις στα πλευρά.

Άτυχος για τους Ικάρους στάθηκε ο Χορτομάρης, ο οποίος χτύπησε στο δεξί πόδι. Από πλευράς γηπεδούχων δεν συμμετείχε στην αναμέτρηση ο Φίλιππος Συμεωνίδης.


Δεκάλεπτα: 21-10, 55-34 (ημ.), 73-48, 92-65

ΙΚΑΡΟΙ (Καμαράκης): Πεχλιβάνης 7 (1), Ιωσηφίδης 2, Τότσιος 7 (1), Μιλίσεβιτς 11, Βοϊβατόπουλος 22 (1), Καπινιάρης 10 (1), Νικολούδης 10 (2), Παπαδόπουλος 6, Γρίψιος 6, Τράκας 4, Λαφτσής 2, Χατζηανδρέου 1, Ιωσηφίδης 2, Γεωργιανός 3, Χορτομάρης.

ΟΡΦΕΑΣ (Κοκολιός): Ντίκογλου 6, Γκουτζιομήτρος 10 (1), Γεωργαντζάς 20 (1), Τσανάκας 6 (1), Καδής 7 (1), Τερζής 2, Κατσικάς 2, Τεβετζίδης 2, Εμμανουήλ 4, Χατζηπέτρου 6, Σουλούγκας, Καρακώστας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας