Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Μπαρτσελόνα - Σπαρτακ Μόσχας 3-2

Με δύο γκολ του Λιονέλ Μέσι στο 72' και το 80' η Μπαρτσελόνα έκανε ανατροπή και νίκησε με 3-2 την Σπαρτάκ στο "Καμπ Νόου". Η ομάδα της Μόσχας είχε κάνει νωρίτερα αυτή ανατροπή, καθώς στο γκολ του Τέγιο ήρθε η απάντηση με αυτογκόλ του Ντάνι Άλβες και ο Ρόμουλο στο 59' είχε δώσει προβάδισμα στους Ρώσους.

Σκόρερς: 14' Τέγιο, 72' και 80' Μέσι / 29' αυτ. Ντάνι Άλβες, 59' Ρόμουλο
Γήπεδο: "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη
Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)


Ο Νταβίντ Βίγια τελικά δεν ήταν στην αρχική 11άδα της Μπαρτσελόνα (ανέτοιμος για 90άλεπτο) και ο Τέγιο που ήταν στην 3άδα της επίθεσης μαζί με Μέσι και Πέδρο, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 14' με καταπληκτικό πλασέ, αριστερά λίγο έξω από την περιοχή (αλά... Ανρί).

Η ισοφάριση για την Σπαρτάκ Μόσχας ήρθε στο 29', με τον Ντάνι Άλβες να πετυχαίνει αυτογκόλ με κάτι σαν "τακουνάκι", στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα προ του Άρι, μετά την σέντρα του Εμενίκε από δεξιά.

Στο 59' ο Ντίκαν έκανε σπουδαία απόκρουση σε σουτ του Μέσι, αλλά αμέσως μετά η Σπαρτάκ έφυγε στην αντεπίθεση και ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Ο Άρι από αριστερά βρήκε τον ΜακΓκίτι στον άξονα και ο Ιρλανδός έκανε την ασίστ δεξιά στον Ρόμουλο, με τον Βραζιλιάνο με ψύχραιμο πλασέ να περνά την μπάλα κάτω από το σώμα του Βίκτορ Βαλντές για το 1-2. 

Από και πέρα ανέλαβε δράση ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος με δύο γκολ έκανε την ανατροπή για την Μπαρτσελόνα αυτήν την φορά.

Ο Αργεντινός ισοφάρισε στο 72' με κοντινό πλασέ έπειτα από όμορφη προσπάθεια του Τέγιο αριστερά, ενώ στο 80' έκανε το 3-2 με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Αλέξις Σάντσες.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες (64' Αλέξις Σάντσες), Πικέ (12' Αλέξ Σονγκ), Μαστσεράνο, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγκας, Πέδρο, Τέγιο (74' Νταβίντ Βίγια), Μέσι.

ΣΠΑΡΤΑΚ Μ.: Ντίκαν, Κιρίλ Κομπάροβ (46' Μακέεβ), Ινσαουράλδε, Σούχι, Ντμίτρι Κομπάροβ, Ραφαέλ Καριόκα, Σέλστρεμ (78' Χουράδο), Ρόμουλο, ΜακΓκίτι, Άρι (83' Ντζιούμπα), Εμενίκε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας