Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ελλάδα - Λιθουανία 2-0

Ένα ημίχρονο έφτανε για την Εθνική μας ομάδα για να πάρει τη νίκη με 2-0 επί της Λιθουανίας και να κάνει το "δύο στα δύο". Άλλαξε το παιχνίδι της Εθνικής η είσοδος του Μήτρογλου που είχε ένα γκολ και ένα δοκάρι. Πολύ καλός και ο Νίνης με γκολ και ασίστ.

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής/Βοηθοί: Κόρτνεϊ (Β. Ιρλανδία)/ Σάνκς (Β. Ιρλανδία), Ίκιν (Β/ Ιρλανδία)
Κίτρινες κάρτες: Κ. Παπαδόπουλος (62', Ελλάδα)-Τσεσνάουσκις (20', Λιθουανία), Σέρνας (42', Λιθουανία), Ριμκεβίτσιους (59', Λιθουανία), Μικολιούνας (84', Λιθουανία)
Σκόρερ: Νίνης (55', Ελλάδα), Μήτρογλου (72', Ελλάδα)


Με τον Κώστα Μήτρογλου να αλλάζει όλο το παιχνίδι η Εθνική μας ομάδα πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Λιθουανίας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και με το "δύο στα δύο" έφτασε στους έξι βαθμούς στον 7ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ του 2014.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο με την είσοδο του Μήτρογλου δημιούργησε ευκαιρίες. Ο Έλληνας διεθνής είχε μάλιστα ένα γκολ και ένα δοκάρι, ενώ το άλλο γκολ το πέτυχε ο επίσης καλός στο ματς Νίνης που είχε μια ασίστ.

Η Εθνική μας στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή της μπάλας, είχε και τις ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη οι Λιθουανοί έπαιξαν με αντεπιθέσεις και με μακρινά σουτ προσπαθούσαν να απειλήσουν την ελληνική εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας παρουσιάστηκε ένα σκαλί πιο πάνω στην επίθεση και αυτό έγινε κυρίως με την είσοδο του Μήτρογλου στον αγώνα. Η Ελλάδα δημιούργησε ευκαιρίες δεν απειλήθηκε και έφτασε δίκαια στο δεύτερο συνεχόμενο "τρίποντο" με τα γκολ των Νίνη και Μήτρογλου.

Σε γενικές γραμμές η Ελλάδα ήταν πολύ καλύτερη ομάδα από τους Λιθουανούς και παίζοντας όσο χρειαζόταν "καθάρισε" την υπόθεση νίκη.

Επόμενο ματς για την Εθνική μας ομάδα είναι στις 12 Οκτωβρίου με αντίπαλο την Βοσνία/Ερζεγοβίνη στο Φάληρο.


 
 
 
 
 
 
 
 
 


Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Μανιάτης (46' Μήτρογλου), Νίνης, Φορτούνης (68' λ.τρ. Χολέμπας), Γκέκας (80' Μαυρίας).

Λιθουανία (Λάζλο): Καρτσεμάρσκας, Μποτόφσκι (46' Ντ. Τσεσνάουσκις), Ζαλιούκας, Κλιμαβίτσιους, Αντριουσκεβίτσιους, Σεμπέρας, Βίτσιους, Μικολιούνας, Βελίτσκα (76' Νονικόβας), Ε. Τσεσνάουσκις, Σέρνας (56' Ριμκεβίτσιους).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας