Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Λετονία - Ελλάδα 1-2

Με γκολ των Σπυρόπουλου και Γκέκα η Εθνική μας ομάδα πέρασε από την Ρίγα επικρατώντας με 2-1 της Λετονίας με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και ξεκίνησε με το δεξί την προσπάθεια στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014. Δοκάρι ο Μανιάτης στο πρώτο ημίχρονο.

Γήπεδο: "Σκόντο Στάντιουμ"
Διαιτητής/Βοηθοί: Μπέμπεκ (Κροατία)/ Πέτροβιτς (Κροατία), Γκρκιτς (Κροατία)
Κίτρινες κάρτες: Ιβάνοβς (92', Λετονία), Γκορκς (78', Λετονία), Λουκιάνοβς (81', Λετονία)-Μανιάτης (23', Ελλάδα), Τζιόλης (Ελλάδα)
Σκόρερ: Τσάουνα (40' πεν. Λετονία)-Σπυρόπουλος (56', Ελλάδα), Γκέκας (69', Ελλάδα)


Με το δεξί ξεκίνησε η Εθνική μας ομάδα την προσπάθειά της στον 7 προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 που θα γίνει στην Βραζιλία.

Η "γαλανόλευκη" πέρασε από την Ρίγα επικρατώντας της Λετονίας με 2-1 κάνοντας την ανατροπή μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ των Σπυρόπουλου και Γκέκα. Η Ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και είχε και δοκάρι με τον Μανιάτη στο πρώτο μέρος.

Η Εθνική μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη. Είχε την κατοχή της μπάλας, ευκαιρίες για γκολ και δοκάρι με τον Μανιάτη. Βέβαια υπήρχε ένα πρόβλημα στην μεσαία γραμμή και σε μια στιγμή αδράνειας δέχθηκε το γκολ από το σημείο του πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική παρουσιάστηκε πιο φρέσκη και ακόμη πιο σοβαρή, με αποτέλεσμα να κάνει εύκολα την ανατροπή με γκολ των Σπυρόπουλου και Γκέκα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κινδύνεψε σε καμιά φάση και πήρε αυτό που άξιζε δηλαδή τη νίκη στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η χρησιμοποίηση του Κατσουράνη πίσω από τον Γκέκα σαν δεκάρι.

Επόμενος αντίπαλος για την Εθνική η Λιθουανία την προσεχή Τρίτη (11/92012, 21:45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".


ΛΕΤΟΝΙΑ (Στάρκοβς): Βανίνς, Κραούκλις, Κλάβα, Ιβάνοβς, Γκορκς, Λάιζανς, Φέρτοβς (75' Ρούγκινς), Λουκιάνοβς, Βισνάκοβς (75' Βερπακόφσκις), Τσάουνα, Ρούντνεβς.

ΕΛΛΑΔΑ (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Μανιάτης, Φορτούνης (80' Χολέμπας), Γκέκας, Μήτρογλου (46' Σαμαράς).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας