Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Πανσερραϊκός - Λάρισα 1-0

Πρεμιέρα με το δεξί έκανε ο Πανσερραϊκός στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς επικράτησε 1-0 της Λάρισας. Ο Μπανγκουρά άνοιξε το σκορ στο 47’ για τους γηπεδούχους με τον Ντεμπεγλέρα στο 52’ να χάνει πέναλτι!



Oι συνθήκες έμοιαζαν ιδανικές για ποδαρικό με νίκη ακόμη και πριν από τη σέντρα του αγώνα. Το Δημοτικό γήπεδο Σερρών μετά από πολύ καιρό, έμοιαζε με πραγματική έδρα. Περίπου 3.000 Σερραίου βρισκόταν σε όλες τις θύρες δίνοντας μήνυμα στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ότι είναι εδώ!

Και αυτή τους αντάμειψε! Όντας ανώτερη από την ΑΕΛ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σε κάποια σημεία και λίγο τυχερή, γιατί η τύχη πάει με τους δυνατούς και με πρωταγωνιστή τον... συνήθη ύποπτο, Σαμπέγκου Μπανγκούρα, που σκόραρε στο 47΄, πήρε τη νίκη με 1-0, κερδίζοντας τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Το κέρδος ήταν σίγουρα η εικόνα και η νίκη, αλλά πάνω από όλα ο κόσμος και το στοίχημα των παικτών και του προπονητή είναι να καταφέρουν να τον κρατήσουν ζεστό και να τον αυξήσουν!


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Λουσινί, Κιάσσος, Τσαούσης, Καρασαλίδης, Μπριλάκης, Σιάκκας, Ανάκογλου (83΄ Γιαννόπουλος), Ράνιτς (69΄ Παρασκευαϊδης), Τοντόροφ (89΄ Μπονέρης), Κόντος, Μπανγκουρά

ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης (74΄ Σιατραβάνης), Γιώτας, Παγώνης, Σκόνδρας, Νεμπλεγλέρας, Πόνσε (46΄ Τσιμπάμπα), Ζουρούδης (62΄ Τσίγκας), Δεινόπαπας, Χασομέρης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας