Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ίκαροι Σερρών - Λαύριο 64-60

Δυσκολεύτηκαν αλλά τελικά επικράτησαν του Λαυρίου οι Ικαροι Σερρών εντός έδρας (64-60) και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.


Mπορεί τα πόδια να ήταν βαριά από την προετοιμασία, μπορεί για ένα ημίχρονο το Λαύριο να "πάγωσε" το κλειστό της κοιλάδας έχοντας τον έλεγχο και το προβάδισμα, ωστόσο αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά πως το... μέταλλο που έχουν αποκτήσει οι Ίκαροι με την επί σειρά ετών παρουσία τους στα εθνικά πρωταθλήματα αλλά και με τις επιτυχίες του, δε νικιέται εύκολα.

Οι "κυανοκίτρινοι" καταθέτοντας ψυχή και πάθος, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, λύγισαν τη σθεναρή αντίσταση του Λαυρίου, κέρδισαν με 64-60 και πήραν το χειροκρότημα από τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό. Πλέον ώρα για κόντρα με ομάδα της Α1, ώρα για γειτονικό ντέρμπι, ώρα... ΚΑΟΔ!

Έτσι οι "κυανοκίτρινοι" θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο στις 17:00 τον ΚΑΟ Δράμας στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

1η Αγωνιστική Β΄ Φάσης
 Απόλλων Πατρών – Ηλυσιακός 87-74 
Φιλαθλητικός – Άρης 70-83 
Πανελευσινιακός – ΠΑΟΚ 48-72 
ΚΑΟΔ – Ίκαρος Καλλιθέας  96-73
ΟΦΗ – Περιστέρι 59-71
Ν. Κηφισιά – Αρκαδικός 87-54
Ίκαροι Σερρών – Λαύριο 64-60   
 
2η αγωνιστική (22/9)
Τρίκαλα – ΠΑΟΚ
Ν.Κηφισιά – Απόλλων Π.
Άρης – Περιστέρι
Ίκαροι Σερρών – ΚΑΟΔ

Φωτογραφίες του αγώνα





























Στον αγώνα, η ομάδα του Στάθη Καμαράκη δε μπήκε καλά στο παρκέ επιτρέποντας στο Λαύριο να ξεκινήσει φορτσάτο με ένα 11-0, ωστόσο οι Ίκαροι "ροκάνισαν" τη διαφορά και πήγαν στον πάγκο με το σκορ στο 10-15. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα δεν άλλαξε τελείως, με τους φιλοξενούμενους να ξεκινούν και πάλι δυνατά και τους Ικάρους να ανεβάζουν απόδοση στα τελευταία λεπτά μειώνοντας σε 27-31, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Σερραίοι μπήκαν στο παρκέ έτοιμοι να πάρουν το παιχνίδι και με ένα επιμέρος σκορ 13-2, ξέφυγαν στο 40-33, "χτίζοντας" μια καλή διαφορά και το 3ο δεκάλεπτο έληξε με το σκορ στο 49-43. Στο τέλος, το παιχνίδι απέκτησε δραματικό χαρακτήρα, καθώς το Λάυριο αντεπιτέθηκε, μείωσε στο τρίποντο (53-50 και 62-59), μείωσε και στον ένα πόντο και τελικά οι Ίκαροι είχαν την ψυχραιμία να κρατήσουν τη νίκη. Πρώτος σκόρερ των Σερραίων ο Κώστας Τότσιος με 14 πόντους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας