Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Τελετή Λήξης Παραολυμπιακών Αγώνων 2012

Με το τραγούδι "every teardrop is a waterfal" από τα χείλη του Κρις Μάρτιν έπεσε η αυλαία των 14ων Παραολυμπιακών Αγώνων. "Των καλύτερων Παραολυμπιακών Αγώνων όλων των εποχών", σύμφωνα με τον Σερ Φίλιπ Κρέιβεν.




Με συναυλία των Coldplay έμοιαζε η τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων! Και αυτό δεν ενόχλησε κανέναν!

Το πολυβραβευμένο βρετανικό συγκρότημα ερμήνευσε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του_από το Yellow μέχρι το Viva La Vida_στη βραδιά που σηματοδότησε το τέλος του εκπληκτικού βρετανικού καλοκαιριού!

Αυτοί ήταν οι καλύτεροι Παραολυμπιακοί Αγώνες όλων των εποχών", είπε ο Βρετανός πρόεδρος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, Σερ Φίλιπ Κρέιβεν. Και δεν μιλούσε μόνο η εθνική υπερηφάνεια.

Μετά από δώδεκα ημέρες μεγάλων επιδόσεων και συγκινήσεων που πρόσφεραν με τη μεγάλη καρδιά τους οι καλύτεροι αθλητές με αναπηρία, έπεσε η αυλαία με μια γιορτή φεστιβαλικού χαρακτήρα.


Την παράσταση στην τελετή λήξης έκλεψαν τα φώτα, χιλιάδες φώτα, που χρωμάτισαν κάθε στιγμή στη βραδιά στο κατάμεστο από 80,000 θεατές Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.
Η "Γιορτή της Φλόγας" όπως ήταν ο τίτλος που έδωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής και διάσημος σκηνοθέτης, Στίβεν Ντάλντρι ξεκίνησε με την είσοδο οχημάτων βγαλμένα από τον κόσμο του Mad Max και διθέσια ποδήλατα με φλεγόμενους επιβάτες!

Η πιο συγκλονιστική στιγμή στο πρώτο μέρος της τελετής ήταν η προσπάθεια του βετεράνου του Αφγανιστάν, Λοχαγού Λουκ Σινότ να σκαρφαλώσει στον στύλο που κρεμόταν η σημαία και να καταφέρει να τη ξεδιπλώσει. Ολόκληρο το στάδιο κράτησε την ανάσα του και όταν κυμάτισε η Union Jack, όλοι ξέσπασαν σε επευφημίες.


Στο σόου των Coldplay που απεικόνιζε τις τέσσερις εποχές συμμετείχε κι ένας ντράμερ με ατροφικά χέρια σε μια υπέροχη ενέργεια, ενώ ενεργό ρόλο είχε και η Παραορχήστρα του Λονδίνου με τη Rihanna να κλείνει το πρώτο μέρος.

Γιατί ακολούθησε και δεύτερο μέρος στο φινάλε μετά το σβήσιμο της φλόγας με τον ράπερ Jay Z να αποτελεί το πιο αταίριαστο στοχείο της βραδιάς. Οι Coldplay ξεσήκωσαν το κοινό και μια πανδαισία πυροτεχνημάτων που συνόδευσε το τελευταίο τραγούδι "Every teardrop is a waterfall" σηματοδότησε το τέλος της συγκλονιστικής βραδιάς.

Η αυλαία έπεσε στους 14ους Παραολυμπιακούς Αγώνες, τους πρώτους που φιλοξενήθηκαν σε κατάμεστα στάδια. 

Κι αν η κληρονομιά που άφησαν οι Βρετανοί στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη φετινή διοργάνωση δεν "τρομάζει" τους Βραζιλιάνους και τους οικοδεσπότες που θα ακολουθήσουν, δεν ισχύει το ίδιο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες. 

Όπως είπε και ο Λόρδος Σεμπάστιαν Κόε "σε αυτή τη χώρα δεν θα σκεφτούμε πια τον αθλητισμό με τον ίδιο τρόπο και δεν θα αντιμετωπίσουμε την αναπηρία με τον ίδιο τρόπο. Λονδίνο 2012: Made in Britain".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας