Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Εθνικός Γαζώρου - Ροδόπολη 3-2

Με τον Πάτρικ Αλεξάντροβιτς να ξεκινά τη θητεία του, με 2 γκολέστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι, ο Εθνικός Γαζώρου πήρε φιλική νίκη στη Ροδόπολη κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό με 3-2 με παίκτες της ομάδας Νέων να αγωνίζονται κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.


Πάντως, ο Πολωνός επιθετικός που αγωνίστηκε για 30 λεπτά καθώς είναι ακόμη ανέτοιμος, πρόλαβε να σκοράρει δύο φορές και να...στείλει μήνυμα ενόψει της συνέχειας. Μπορεί βέβαια ένα παιχνίδι κόντρα σε ομάδα Δ΄ Εθνικής να μην είναι ο...απόλυτος καθρέφτης αλλά ήταν σημαντικό που μπήκε...με το δεξί, όπως έλεγε και ο ίδιος στους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που βρίσκεται δύο κατηγορίες πιο χαμηλά, είχε την ευκαιρία να...τεστάρει σχήματα και πρόσωπα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς, ωστόσο είδε τον Αγγελακά να αποχωρεί με τραυματισμό στο γόνατο λίγο μετά το ξεκίνημα του αγώνα, ελπίζοντας να μην είναι κάτι σοβαρό.
Έτσι και αλλιώς ο Σερραίος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρήθηκε πολύ πέρυσι που είχε έναν σοβαρό τραυματισμό.

Μάλιστα ο 38χρονος τεχνικός παρέταξε στο αρχικό σχήμα και έναν υπό δοκιμήν επιθετικό, τον Άλεξιτς.
Πάντως όσον αφορά τον Ολυμπιακό Ροδόπολης, άφησε θετικές εντυπώσεις αν αναλογιστεί κανείς και τις πολλές απουσίες που είχε η ομάδα που ξεκίνησε πριν δύο εβδομάδες την προετοιμασία της.

Όσον αφορά τον αγώνα, η διαφορά τον δύο ομάδων ήταν εμφανής. Μόλις στο 14΄ ο Χαριτίδης με σουτ έξω από τη περιοχή πέτυχε το 0-1 και στο 26΄ ο Αλεξάντροβιτς με νέο σουτ σημείωσε το 0-2. Στο 30΄ ο Πολωνός με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-3.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναγιώτης Διλμπέρης χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες από την ομάδα Νέων, η Ροδόπολη ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να μειώσει. Στο 66΄ ο Γιώργος Κουβελόγλου με σουτ πέτυχε το 1-3 και στο 74΄ ο Αϊβατζίδης μείωσε στο τελικό 2-3.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ: Χουρουζίδης, Σπανίδης, Τσελεμπής, Δημητριάδης, Κουβελόγλου Γιώργος, Θωμαϊδης, Μωυσίδης, Θεοδοσέλης, Αραμπατζής, Μαυρουδής, Παπαδόπουλος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Αϊβατζίδης, Κουβελόγλου Κώστας, Σαμουηλίδης Φώτης, Kωνσταντινίδης, Γροσιάνης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Βαλσαμάκης(46΄ Σαμολαδάς), Καρυπίδης, Κουκόλης, Παπάζογλου, Νίρλας(46΄ Κρυστάλλης), Μουσικάκης, Χαριτίδης, Αγγελακάς(8΄ λ.τ  Μερεσιώτης), Μπεκιάρης, Αλεξάντροβιτς(32΄ Παπαβασιλείου), Άλεξιτς, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι νεαροί από την ομάδα Νέων, Μπατσιβάρης, Μεντής και Κωφοκώτσιος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας