Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Παραλίγο Χάλκινο στη Δισκοβολία

Τέταρτος παραολυμπιονίκης αναδείχθηκε στον τελικό της δισκοβολίας (κατηγορία F42) ο Μαρίνος Φυλαχτός, έχοντας καλύτερη επίδοση στα 41μ63.


Ο 39χρονος αθλητής άγγιξε το χάλκινο μετάλλιο, καθώς ήταν στην τρίτη θέση μέχρι και την τέταρτη βολή, αλλά ο Κινέζος Λεζένγκ Βανγκ τον άφησε εκτός βάθρου.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Βρετανός Αλεν Ντέιβις με 46μ14 και το αργυρό ο Ιρανός Μεχράντ Καράμ Ζαντέμ με 44μ62.

Παρά το εφετινό ρεκόρ, η Παρασκευή Καντζά (με οδηγό τον Θεόδωρο Κατσονόπουλο) έμεινε εκτός τελικού στα 200 μέτρα κατηγορίας Τ11. Η «χάλκινη» Παραολυμπιονίκης της Αθήνας, με επίδοση 27.57 ήταν τέταρτη στην πρώτη ημιτελική σειρά και έβδομη συνολικά.
Εν τω μεταξύ, ιδανικό ξεκίνημα για την ελληνική ομάδα ζευγαριών BC3, στον α' όμιλο του παραολυμπιακού τουρνουά.

Οι Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Νίκος Πανανός και Μαρία-Ελένη Κορδαλή στον πρώτο αγώνα του ομίλου συνέτριψαν 5-0 τη Μεγάλη Βρετανία. Κατέκτησαν το πρώτο σετ με 2-0, ενώ στα τρία επόμενα χρειάστηκαν από μόνο ένα βαθμό για να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη που τους έφερε κοντά στην πρόκριση.

Στην κολύμβηση, την έβδομη θέση στην πρώτη προκριματική σειρά των 150 μέτρων μικτής ατομικής στην κατηγορία SM3 κατέλαβε ο Γιάννης Κωστάκης, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός τελικού. Ο "χάλκινος" Παραολυμπιονίκης της Αθήνας τερμάτισε σε 3:44.18.
Από την άλλη στην ποδηλασία, στην 11η θέση, με επίδοση πολύ κοντά στο πανελλήνιο ρεκόρ που κατέχουν οι ίδιες, κατετάγησαν οι Αδαμαντία Χαλκιαδάκη/Ηρώ Μηλάκη (πιλότος) στα 3.000μ. ατομικό πουρσουίτ γυναικών κατηγορίας Β'. Το ελληνικό γυναικείο tandem είχε επίδοση 4:01.449 (μέση ταχύτητα 44.729).

Τέλος στη σκοποβολή, μία βολή μακριά από το shoot off πρόκρισης για τον τελικό των 10 μέτρων αεροβόλο τουφέκι ορθίων SH2 μεικτό R4 έμεινε ο Ευάγγελος Κακοσαίος. Στον προκριματικό είχε 597/600, ωστόσο χρειαζόταν μια ακόμα εύστοχη βολή προκειμένου να διεκδικήσει την είσοδό του στον τελικό το αγωνίσματος. Ο Έλληνας σκοπευτής περιορίστηκε στην 13η θέση της τελικής κατάταξη, ενώ όσον αφορά την Δώρα Μουτσίου έμεινε στην 23η θέση με 591/600.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας