Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ελλάδα - Γαλλία 2-2 (Προκριματικά Euro 2013 U15)

Η Εθνική μας ομάδα των Παίδων αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Γαλλία στον τελευταίο αγώνα για τον 5ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013 και δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.


Παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, η Εθνική Παίδων στην τελευταία της αναμέτρηση για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013, ήρθε ισόπαλη με τη Γαλλία με σκορ 2-2 και δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Εθνική μας βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από γκολ του Περέιρα Ντε Σα στο 49', ενώ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Δώνη στο 75'. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σάλιακας έφερε την Ελλάδα μπροστά στο σκορ, αλλά δυστυχώς η Γαλλία αντέδρασε άμεσα, με τον Κορνέ να σκοράρει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Ο Εσθονός διαιτητής Έικο Σάαρ απέβαλλε τον Τουμανίδη με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στο άλλο ματς του ομίλου η Σλοβενία νίκησε τη διοργανώτρια Βοσνία/Ερζεγοβίνη (1-0), κατακτώντας την πρώτη θέση στον 5ο προκριματικό όμιλο. 

ΓΑΛΛΙΑ: Εσκάλ, Σενζεμπά, Κουλιμπαλί, Ντιαλό, Μομπελά, Νσαμ (67' Κεμέν), Κίλιτς, Κομάν, Περέιρα Ντε Σα (78' Ουρί), Κορνέ, Μοπέ (75' Ονορά).

ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Αρναούτογλου, Παπασπύρος, Οικονόμου, Τζανουλίνος (75' Γιαλαμίδης), Τουμανίδης, Σάλιακας, Δώνης, Παπαδόπουλος (65' Τζιτζικαλάκης), Νιούμαν (65' Στάικος), Κουλούρης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας