Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Επανομή - Πανσερραϊκός 1-3

Την πέμπτη του νίκη σε ισάριθμα φιλικά πέτυχε ο Πανσερραϊκός ο οποίος κέρδισε με 3-1 στην Επανομή την τοπική Αναγέννηση και πέρασε με καλό βαθμό ακόμη ένα τέστ κόντρα σε ομάδα που θα βρει στο δρόμο του και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Football League.





Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου παρουσιάζοντας ένα ακόμα πιο βελτιωμένο "πρόσωπο" σε σχέση με το προηγούμενο ματς στα Γιαννιτσά σε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού της, δε δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη.

Οι "κόκκινοι" ήταν καλύτεροι καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, με εξαίρεση ίσως το πρώτο δεκάλεπτο περίπου του δευτέρου ημιχρόνου όπου η Επανομή πίεσε, χωρίς πάντως αποτέλεσμα. Είχαν τον έλεγχο και πέρα από τα γκολ των Ράνιτς, Μπανγκούρα (φωτό) και Γκουγκουλιά και αρκετές ακόμα ευκαιρίες να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ ενώ αμυντικά δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Ακόμη και όταν αυτό έγινε ο Κουτζαβασίλης που αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, δήλωσε παρών. Από τα στοιχεία που ξεχώρισαν για ακόμη μια φορά ήταν η πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, η υπομονή στο παιχνίδι, το καλό passing game και οι πολύ καλοί συνδυασμοί στην επίθεση με τον Ράνιτς και τον Ανάκογλου να συνεργάζονται άψογα όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι και τον Σλοβένο να... μοιράζει απλόχερα και πάλι αρκετές κάθετες πάσες που διασπούν την αντίπαλη άμυνα.

Έχοντας εκτός αγώνα τους Μίλιεβιτς, Σιάκκα, Τοντόροφ και Καρασαλίδη, ο Μιχάλης Γρηγορίου δοκίμασε για ακόμη μια φορά κάποια πράγματα και έμεινε αρκετά ικανοποιημένος, ενώ σημαντικό γεγονός αποτελεί ότι ακόμη και μετά το 70΄ που άρχισαν να περνούν στον αγώνα όλοι οι νεαροί, ο Πανσερραϊκός κράτησε σταθερή την απόδοση του, δημιούργησε φάσεις και πέτυχε γκολ, πράγμα που δείχνει ότι δικαίως ο προπονητής του Πανσερραϊκού δείχνει εμπιστοσύνη σε αυτούς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας