Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

NBA news (7/5/2012)

Τρεις ομάδες έκαναν το 3-1 στις σειρές τους και πλέον είναι πολύ κοντά στην πρόκριση τους στον επόμενο γύρο των πλέι οφ. Συγκεκριμένα οι Σίξερς, οι Σέλτικς και οι Λέικερς υπέταξαν τους Μπουλς, τους Χοκς και τους Νάγκετς αντίστοιχα.
Οι Σίξερς επικράτησαν των Μπουλς (αγωνίστηκαν χωρίς τους Ρόουζ, Νοά) με 89-82, έκαναν το 3-1 και πλέον χρειάζονται μία ακόμα νίκη για να περάσουν στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια. Ο Σπένσερ Χος (22π., 8ριμπ., 3κοψ.) ήταν και πάλι εκπληκτικός για τη Φιλαδέλφεια και μάλιστα έγινε ο δεύτερος σέντερ στην ιστορία των Σίξερς που ξεπερνάει τους 20 πόντους σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα των πλέι οφ.
Ο Καρόν Μπάτλερ διέψευσε όλες τις προβλέψεις και αγωνίστηκε στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με τους Γκρίζλις παρά το κάταγμα που έχει στο αριστερό του χέρι και ήταν πηγή έμπνευσης για τους συμπαίκτες του. Ο Μπάτλερ είχε χάσει τα περσινά πλέι οφ λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο και περίμενε ένα χρόνο για να αγωνιστεί και πάλι στην post-season. Η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος του καθώς στον πρώτο αγώνα με τους Γκρίζλις χτύπησε τον καρπό του αριστερού χεριού του καθώς μπλέχτηκε με τη φανέλα του Γκέι. Η διάγνωση ήταν κάταγμα στο πέμπτο μετακάρπιο κάτι που σήμαινε απουσία για 4-6 εβδομάδες.

Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας