Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

NBA news (6/5/2012)

Οι πρωταθλητές Μάβερικς παρέδωσαν το στέμμα τους τα ξημερώματα της Κυριακής (6/5) καθώς ηττήθηκαν από τους Θάντερ με 103-97. Η ομάδα της Οκλαχόμα ήταν ανώτερη σε όλη τη σειρά και ''σκούπισε" τους πρωταθλητές με 4-0 στη σειρά. Πέρασε ένας χρόνος από τότε που το Ντάλας πήρε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας του, ωστόσο φέτος βρίσκεται στη δύσκολη θέση να είναι η πρώτη ομάδα που πηγαίνει σπίτι της στα φετινά πλέι-οφς. Οι Θάντερ ανέτρεψαν διαφορά 13 πόντων στα τελευταία 9.5 λεπτά και βασικός υπεύθυνος για αυτή την ανατροπή ήταν ο εκπληκτικός Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος έβαλε τους 15 από τους 29 πόντους του στην τελευταία περίοδο.
Οι Μάβερικς κατάφεραν να χτίσουν διαφορά χάρη στην πολύ καλή μέρα του Νοβίτσκι (34π., 13/13βολ., 10/25 σουτ) αλλά και του Κιντ (16π., 7ριμπ., 8ασ.).


Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εμφανίστηκε εκνευρισμένος όταν ρωτήθηκε για το αν θα πρέπει να ακολουθεί ένας. αστερίσκος την ομάδα που θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα λόγω του λοκ-άουτ. Ο σούπερ-σταρ των Χιτ υποστήριξε ότι το φετινό πρωτάθλημα ήταν ακόμα πιο δύσκολο καθώς οι παίκτες πιέστηκαν να παίξουν 66 αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα. "Κάθε ομάδα δουλεύει σκληρά είτε υπάρχει λοκ-άουτ είτε όχι" τόνισε ο ΛεΜπρόν και στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Δεν έχει μεγάλη διαφορά αν υπάρχουν 82 αγώνες στην κανονική περίοδο ή 66. Είναι δύσκολη σεζόν για όλους. Είναι η πιο δύσκολη σεζόν που είχα από τότε που ήμουν ρούκι, τόσο σε πνευματικό όσο και σε σωματικό επίπεδο".

Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας