Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Σλοβενία - Ελλάδα 1-1

Η Εθνική μας ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Σλοβενία σε φιλική αναμέτρηση στην Αυστρία, δείχνοντας ωστόσο ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει του EURO 2012. Το γκολ της Εθνικής ο Τοροσίδης, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας. Απαράδεκτος ο Κονέ που χτύπησε αντίπαλο και δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα και κατά μεγάλο ποσοστό μένει εκτός.

 


Θετικό ήταν το τεστ με την Σλοβενία για την Εθνική μας ομάδα, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 και έδειξε πως είναι σε καλό δρόμο ενόψει της πρεμιέρας του EURO 2012 με αντίπαλο την Πολωνία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρουσιάστηκε σοβαρό στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με διάθεση να δημιουργήσει φάσεις, όπως αυτή του γκολ και με πολύ καλή αμυντική λειτουργία, ενώ στο γκολ που δέχθηκε δεν φέρει ευθύνη ο Χαλκιάς.

Επόμενο Φιλικό Εθνικής
Ελλάδα - Αρμενία (31/5/2012, 21:30)

Σλοβενία: Χαντάνοβιτς, Μπρέτσκο, Σούλερς, Μπόστιαν, Τζόκιτς (21' Κέλχαρ), Κούρτιτς, Ραντοσάβλιεβιτς, Βρσιτς, Κιρμ, Σίσιτς (55' Μπίρσα), Μάταβζ.

Ελλάδα: Χαλκιάς, Τοροσίδης (23' λ.τρ. Τζιόλης), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Κατσουράνης (46' Μαλεζάς), Μανιάτης (65' Λυμπερόπουλος), Καραγκούνης, Νίνης (73' Κονέ), Σαμαράς (46' Φορτούνης), Γκέκας (65' Μήτρογλου).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας