Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

NBA news (19/5/2012)

Οι Λέικερς επικράτησαν των Θάντερ με 99-96 τα ξημερώματα του Σαββάτου(19/5) και μείωσαν σε 2-1 τη σειρά. Το αξιοσημείωτο της αναμέτρησης είναι η ευστοχία των δύο ομάδων από τη γραμμή των βολών καθώς οι Λέικερς είχαν 41/42 βολές και οι Θάντερ 26/28. Η τέταρτη και καθοριστική περίοδος ήταν συγκλονιστική.
Οι Θάντερ εκμεταλλεύτηκαν  τον επιθετικό οίστρο των Ντουράντ (31π.), Χάρντεν (21π.) και κατάφεραν να ξεφύγουν τρεις φορές με 5 πόντους (83-78, 88-83, 92-87). Οι Λέικερς όμως έβρισκαν πάντα τον τρόπο να επιστρέψουν αρχικά με τον Μπλέικ (12π.) και στη συνέχεια με τον εκπληκτικό Κόμπι Μπράιαντ (36π.).


Ο Πάου Γκασόλ κέρδισε το βραβείο του "πολίτη της χρονιάς", το οποίο δίνεται κάθε χρόνο στον παίκτη που έχει προσφέρει κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο. Ο Ισπανός σταρ των Λέικερς παρέλαβε το βραβείο του πριν την έναρξη του τρίτου αγώνα της σειράς με τους Θάντερ και δήλωσε: "Σημαίνει πολλά. Είναι μεγάλη τιμή για κάθε παίκτη να λαμβάνει αυτό το βραβείο επειδή με αυτό αναγνωρίζεται η προσφορά και η δουλειά του έξω από το γήπεδο. Είναι πολύ ενθαρρυντικό για εμένα και νομίζω ότι κάθε παίκτης που έχει την ευκαιρία να προσφέρει στην κοινότητα και να γίνει πρότυπο για τα παιδιά και τον κόσμο πρέπει να το κάνει".

Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας