Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Εθνικός Γαζώρου - Οδυσσέας Αναγέννησης 2-1

Διαιτητής: Σωτηριάδης(Λασιθίου)
Βοηθοί: Πελετίδης-Νατσιόπουλος(Μακεδονίας)
4ος: Πράσατζης(Δράμας)
Κίτρινες: Μαγγανάς-Άγγος

Aκόμα ένα βήμα προς τον τίτλο του πρωταθλητή και την άνοδο στη Football League έκανε ο Εθνικός Γαζώρου. Οι "μπλε" κέρδισαν στο Σερραϊκό ντέρμπι με 2-1 τον Οδυσσέα Αναγέννησης και εκμεταλλευόμενοι την ήττα της Καλαμαριάς στον Βόλο αλλά και την ισοπαλία του Τηλυκράτη στην Ηράκλεια, ξέφυγαν 6 βαθμούς από τη 2η θέση και τους αρκεί μια νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, καλώς εχόντων των πραγμάτων για να πάρουν και μαθηματικά τον τίτλο!

Παράλληλα η Αναγέννηση έκανε δυστυχώς ακόμη ένα βήμα προς τη Δ΄ Εθνική καθώς θέλει μεγάλο θαύμα για να σώσει την κατηγορία.


Σε ένα παιχνίδι πραγματικό...ντέρμπι, που παρακολούθησαν περίπου 600 φίλαθλοι και δεν έλειψαν στιγμές έντασης στην κερκίδα, χωρίς να συμβεί κάτι ακραίο βέβαια, ωστόσο τα μέτρα που σχεδίασε η Αστυνομία επί χάρτου δε βγήκαν!

Ο Οδυσσέας Αναγέννησης αιφνιδίασε τους γηπεδούχους μπαίνοντας δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και παίρνοντας προβάδισμα μόλις στο 6΄ με τον Ξανθόπουλο, ωστόσο ο Γάζωρος αντέδρασε. Ισοφάρισε άμεσα με τον Χαριτίδη στο 13΄ και γενικά σε ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο είχε κάποιες πιο καθαρές ευκαιρίες από τον αντίπαλο.

Στο δεύτερο μέρος η υπεροχή έγειρε σχεδόν ολοκληρωτικά υπέρ του Εθνικού που έκλεισε τον Οδυσσέα στην περιοχή του, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας με τον Κωνσταντινίδη να κάνει πολύ καλό παιχνίδι και καταφέρε να δημιουργήσει και αρκετές ευκαιρίες. Βέβαια το γκολ ήρθε από πέναλτι που κέρδισε ο "γιατρός" αλλά και πάλι ο Εθνικός πέρα από μια φάση της Αναγέννησης δεν ανησύχησε και δίκαια έφτασε στη νίκη.


EΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Γιαννιώτης, Γαλακτερός, Παππάζογλου, Κώτσιας, Άγγος, Παλάσκας, Κουκούτσης, Κωνσταντινίδης(88΄ Αγγελακάς), Χαριτίδης(87΄ Οξύζογλου), Κρυστάλλης(74΄ Καλογιάννης), Μαχαιρούδης

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Σαμουηλίδης, Λαμπερνάκης, Μαγγανάς, Γκάγκας, Χατζάκος, Πούπης(86΄ Κιουρτζίδης), Κόλλινς, Ξανθόπουλος, Μπασιούκας, Μπλατσέρης(62΄ Κεφαλάς), Χουρουζίδης(73΄ Τσελεμπής)

Link: http://serressport.gr/index.php?mod=showarticles&id=1724&article=gazwros-odysseas



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας