Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

NBA news (3/5/2012)


Το βραβείο του "κορυφαίου αμυντικού" της χρονιάς κατέληξε στον σέντερ των Νικς, Τάισον Τσάντλερ. Ο ψηλός των Νικς είχε παραδεχθεί δημόσια πριν λίγες μέρες ότι θα ήταν ευτυχισμένος αν η αμυντική του συνεισφορά στην ομάδα θα συνδυαζόταν με μια προσωπική διάκριση. Αυτή η διάκριση ήρθε και ο Τσάντλερ κατέκτησε το βραβείο του "κορυφαίου αμυντικού" για τη σεζον 2011-2012.
Ο Τσάντλερ αποχώρησε πριν λίγους μήνες από τους πρωταθλητές Μάβερικς καθώς ο ιδιοκτήτης της ομάδας Μαρκ Κιούμπαν δεν του προσέφερε πολυετές συμβόλαιο. Τελικά κατέληξε στη Νέα Υόρκη και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να "δέσει" μία από τις χειρότερες άμυνες στο ΝΒΑ.


Μαθήματα μπάσκετ παρέδωσαν και πάλι οι Σπερς, οι οποίοι συνέτριψαν τους Τζαζ με 114-83 και έκαναν πολύ εύκολα το 2-0 στη σειρά. Πλέον θα ταξιδέψουν στη Γιούτα με σκοπό να κερδίσουν και τα δύο ματς και να "σκουπίσουν" τους "μορμόνους". Τα "σπιρούνια" όσο κυλάει σεζόν φαίνεται πως αποδίδουν ακόμα καλύτερο μπάσκετ. Η συντριβή που γνώρισαν οι Τζαζ μοιάζει καταδικαστική για αυτούς καθώς δύσκολα θα βρουν τρόπο να αντιμετωπίσουν αυτούς τους Σπερς. Ο Γκρεγκ Πόποβιτς, ο οποίος αναδείχθηκε "προπονητής της χρονιάς" έχει χτίσει ένα εκπληκτικό σύνολο. Ο Τόνι Πάρκερ (18π., 9ασ.) διανύει την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του και είναι πραγματικός "ηγέτης". Πάντως ένα σερί 20-0 έφτανε για να μετατρέψει το 31-24 σε 51-24 με μπροστάρηδες τους Λέοναρντ (17π., 3/4τριπ.) και Γκριν (13π., 3/5τριπ.) και κάπου εκεί τα πράγματα απλοποιήθηκαν. 

Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας