Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

NBA news (16/5/2012)

Οι Χιτ μπορεί να είναι το μεγάλο φαβορί από την Ανατολή για να φτάσει μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος, όμως πρώτα θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο των σκληροτράχηλων Πέισερς που μέχρι στιγμής παρουσιάζονται πολύ δυνατοί στα πλέι-οφς. Η Ιντιάνα νίκησε τους Χιτ μέσα στο Μαϊάμι με 78-75 τα ξημερώματα της Τετάρτης (16/5) και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1. Πλέον οι Πέισερς πήραν το πλεονέκτημα της έδρας και τα επόμενα δύο παιχνίδια θα γίνουν στην Ιντιάνα.


Ο Κάιρι Ιρβινγκ των Κλίβελαντ Καβαλίερς παρέλαβε το βραβείο του ρούκι της χρονιάς καθώς το ΝΒΑ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και τον έφεραν πρώτο με πολύ μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Ρίκι Ρούμπιο των Τίμπεργουλβς. Ο νεαρός πλέι μέικερ είχε φέτος στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ 18.5 πόντους ανά παιχνίδια και έτσι έγινε ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία που επιλέγεται στο νούμερο 1 και ξεπερνά τους 18 πόντους ανά παιχνίδι στην πρώτη του χρονιά.
Οι άλλοι τέσσερις παίκτες είναι οι Όσκαρ Ρόμπερτσον, Μάτζικ Τζόνσον, Άλεν Άιβερσον και ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο Ιρβινγκ συγκέντρωσε συνολικά 592 ψήφους, ενώ ο δέυτερος Ρίκι Ρούμπιο 170 και ο τρίτος Κένεθ Φαρίντ των Ντένβερ Νάγκετς 129.


Προπονητής των Μπουλς θα παραμείνει ο Τομ Θίμποντο για ακόμη έναν χρόνο αφού οι παράγοντες θα επεκτείνουν μέσα στις επόμενες μέρες το συμβόλαιο του. Αναμφίβολα η φετινή σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως όλοι περίμεναν στο Σικάγο καθώς ο τραυματισμός του Ρόουζ αποδυνάμωσε αρκετά την ομάδα. Ο Τομ Θίμποντο έχει και αυτός τις ευθύνες του για τον αποκλεισμό από τους Σίξερς αλλά έχει και αυτός τα ελαφρυντικά του και αυτά φαίνεται πως έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να του επεκτείνουν οι άνθρωποι του Σικάγο το συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο.

Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας