Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

NBA News (18/5/2012)

Οι Πέισερς νίκησαν με 94-75 τους Χιτ τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/5), πήραν το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά και πλέον έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το Μαϊάμι γνωρίζει πως από τη στιγμή που απουσιάζει ο Μπος (το πιο πιθανό είναι να λείψει από όλα τα παιχνίδια της σειράς) θα πρέπει να βασιστούν αποκλειστικά στους άλλους δύο σούπερ σταρ.
Ο Τζέιμς (22π., 10/22σουτ) έκανε αρκετά καλή εμφάνιση, όμως το  άσχημο για τους Χιτ είναι ότι ο Ουέιντ (5π., 2/13σουτ, 5λάθη) έκανε τη χειρότερη εμφάνιση της καριέρας του και αυτό στοίχισε στην ομάδα του.

Ο Στιβ Μπλέικ των Λέικερς αποκάλυψε ότι αυτός και η γυναίκα του δέχτηκαν απειλές για την ζωή τους λόγω του χαμένου τριπόντου στο τέλος του δεύτερου αγώνα της σειράς με τους Θάντερ! Ο Μπλέικ βρέθηκε στο στόχαστρο αφού έχασε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στους Λέικερς στον δεύτερο αγώνα με την Οκλαχόμα, ωστόσο κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια. Ο γκαρντ των Λέικερς αποκάλυψε με δηλώσεις του πως και αυτός αλλά και η γυναίκα του δέχτηκαν απειλητικά μηνύματα στους λογαριασμούς που έχουν στο twitter, με ένα από τα σχόλια να λέει πως "ελπίζω η οικογένειά σας να δολοφονηθεί"! 


Θα χάσει και την επόμενη σεζόν ο Ντέρικ Ρόουζ καθώς σύμφωνα με το γιατρό που τον εγχείρησε στο γόνατο θα μείνει εκτός δράσης για 12 μήνες! Ο τραυματισμός του Ρόουζ στον πρώτο αγώνα των Μπουλς με τους Σίξερς ήταν η πιο άσχημη στιγμή της φετινής σεζόν και αυτή που είχε τη μεγαλύτερη επιρροή σε μία ομάδα. Το πιο άσχημο πάντως είναι ότι παρά την εγχείριση που έκανε ο 23χρονος πλέι μέικερ θα χάσει και την επόμενη σεζόν.
Ο γιατρός που ανέλαβε την εγχείριση, ο Μπράιαν Κόουλ εξήγησε πως έχει η κατάσταση και με λίγα λόγια εξήγησε πως οι Μπουλς θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να καλύψουν το κενό του Ρόουζ. "Αν και είναι πιθανό να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο σε 12 μήνες από τώρα, υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί ακόμη περισσότερο χρόνο για να βρεθεί στην κατάσταση στην οποία έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε να αγωνίζεται" είπε χαρακτηριστικά.

Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας