Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

NBA news (4/5/2012)

Εντείνονται μεταξύ των ιδιοκτητών των ομάδων του NBA οι σκέψεις για τοποθέτηση χορηγών στις φανέλες! Στην τελευταία συνάντηση των ιδιοκτητών στη Νέα Υόρκη προβλήθηκαν διάφορα σχέδια με διαφημίσεις στις φανέλες (στην κλασική θέση μπροστά, στην πίσω όψη και στον ώμο). Καμία από τις τέσσερις μεγάλες λίγκες των ΗΠΑ (μπάσκετ, football, χόκει, μπέιζμπολ) δεν έχει εισάγει τη διαφήμιση φανέλας, όμως το ΝΒΑ φαίνεται πως θα κάνει την αρχή.


Το 3-0 έκαναν οι Χιτ και οι Θάντερ τα ξημερώματα της Παρασκευής (4/5) κόντρα στους Νικς και τους Μάβερικς αντίστοιχα. Πλέον χρειάζονται από μία νίκη για να "σκουπίσουν" τους αντιπάλους τους και να περάσουν στον επόμενο γύρο. Συγκεκριμένα οι Χιτ επικράτησαν των Νικς με 87-70 μέσα στη Νέα Υόρκη. Οι Νικς σημείωσαν αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία των πλέι-οφς με 13 συνεχόμενες ήττες. Το Μαϊάμι δεν έκανε πολύ καλή εμφάνιση όμως είχε τους Τζέιμς και Ουέιντ και αυτό ήταν αρκετό για να πάρουν τη νίκη.

Στην προετοιμασία των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες προστέθηκαν οι Τζέιμς Χάρντεν των Θάντερ και ο Άντονι Ντέιβις, που είναι το φαβορί για να είναι το φετινό νούμερο ένα του ντραφτ. Οι Ντουάιτ Χάουαρντ, Ντέρικ Ρόουζ και Λαμάρκους Όλντριτζ είναι τραυματίες και θα λείψουν για 4 μήνες οπότε οι Αμερικανοί για να έχουν 18 ετοιμοπόλεμους παίκτες στην προετοιμασία αποφάσισαν να καλέσουν τον Χάρντεν και τον Ντέιβις.


Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας