Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

NBA news (24/5/2012)

 Πολύ σκληροί για να "πεθάνουν" αποδεικνύονται οι Σίξερς καθώς μετά τη νίκη τους με 82-75 επί των Σέλτικς, ισοφάρισαν τη σειρά σε 3-3 και οι δύο ομάδες θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους σε έβδομο παιχνίδι που θα γίνει στη Βοστώνη. Οι Σίξερς μπήκαν στο παρκέ αποφασισμένοι να δώσουν βάση στην άμυνα που τους οδήγησε στη νίκη στο δεύτερο και στο τέταρτο παιχνίδι, όταν και κράτησαν τους Σέλτικς στους 81 και τους 83 πόντους αντίστοιχα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό και έκλεισε με τους Σέλτικς να προηγούνται με 36-33. Ένα ξέσπασμα όμως του Μπραντ και του Ιγκουοντάλα ήταν αρκετό για να πάρουν οι Σίξερς το προβάδισμα (60-54). Για τους Σέλτικς ο Γκαρνέτ και ο Πιρς έκαναν όλη τη δουλειά, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες λύσεις.

Ο Έϊβερι Μπράντλεϊ πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά στα φετινά πλέι-οφς σύμφωνα με δημοσιεύματα, αφού συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στον χτυπημένο αριστερό του ώμο. Ο γκαρντ των Σέλτικς είχε υποστεί δύο φορές εξάρθρωση ώμου κατά την διάρκεια των πλέι-οφ και απουσίασε από τους τελευταίους δύο αγώνες με τους Σίξερς. Οι Σέλτικς ήλπιζαν ότι θα μπορούσε να τους βοηθήσει σε αυτούς τους κρίσιμους αγώνες και θα έκανε επέμβαση μετά το καλοκαίρι. Το πιο πιθανό είναι ότι Μπράντλεϊ δεν θα αγωνιστεί στη συνέχεια των πλέι-οφς , αφού κάτι τέτοιο θα ήταν επικίνδυνο για την υγεία του.

Οι Milwaukee Bucks ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον τραπεζικό οργανισμό BMO Harris Bank για τη χορηγία ονομασίας του γηπέδου τους. Το "BMO Harris Bradley Center" αποτελεί την έδρα των Bucks από το 1988 και η συμφωνία με το νέο χορηγό έχει εξαετή διάρκεια και ετήσια αξία 18 εκ. δολαρίων. Μάλιστα, η διάρκεια της συνεργασίας δεν είναι τυχαία, αφού τα "ελάφια" επιθυμούν να αφήσουν την ιστορική τους έδρα μετά το πέρας της, αναζητώντας νέα στέγη στην πόλη, που να καλύπτει τα σύγχρονα στάνταρ. Η συμφωνία δηλαδή, αποτελεί εν μέρει και μια μορφή χρηματοδότησης εν όψει της κατασκευής νέου γηπέδου.

 Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας