Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Πανσερραϊκός - Βέροια 1-0

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπετσόγλου (Κορινθίας), Παπαδήμας (Αχαϊας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουτζαβασίλης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - 


Έφτασε κοντά! Άγγιξε την ολοκλήρωση της αντεπίθεσης του, ωστόσο το σενάριο που μπορούσε να βάλει τον Πανσερραϊκό στα play offs ήταν τελικά πολύ καλό για να είναι αληθινό!


Στις λεπτομέρειες... οι οποίες αποδείχθηκαν πολύ σημαντικές οι "ερυθρόλευκοι" δε μπόρεσαν να ζωντανέψουν το όνειρο που έβλεπαν τις προηγούμενες ημέρες. Τους "ξύπνησε" απότομα ο Λεοζίνιο, καθώς την ώρα που ο Πανσερραϊκός έκανε το καθήκον του κερδίζοντας με 1-0 τη Βέροια, ο Βραζιλιάνος, πρώην παίκτης του, χάριζε στην Καλλονή τη νίκη επί του Πλατανιά με 1-0, η οποία και σήμαινε την είσοδο της ομάδας της Μυτιλήνης στην 6αδα. Όλα αυτά την ίδια στιγμή που ο Πιερικός...αυτοκτονούσε γνωρίζοντας την ήττα με 4-0 από τον Ηρακλή Ψαχνών.


Αυτό ήταν και το σκηνικό της τελευταίας αγωνιστικής που αφορούσε την μάχη της εισόδου στη διαδικασία που θα χορηγήσει ακόμη ένα εισιτήριο προς τη Σούπερ Λίγκ.


Τα "λιοντάρια" ισοβάθμησαν στην 6η θέση με την Καλλονή, ωστόσο οι δύο ήττες του Πανσερραϊκού από την ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη, τα έστειλαν...για διακοπές.

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
6. ΚΑΛΛΟΝΗ    57 
7. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ   57 
8. ΠΙΕΡΙΚΟΣ   55


Ο Πανσερραϊκός "πλήρωσε" πολλά, μα πάνω απ' όλα τα δικά του λάθη και τους πολύτιμους... πεταμένους βαθμούς σε αρκετά παιχνίδια. Και τώρα μετά από μια αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος χρονιά, είναι υποχρεωμένος να μαζέψει τα συντρίμια του και να σηκώσει κεφάλι.

Όσον αφορά τον αγώνα, ήταν ένα παιχνίδι που ελάχιστοι θα θυμούνται. Οι φιλοξενούμενοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχαν τον έλεγχο αλλά ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε με τον MVP των τελευταίων αγωνιστικών Τέλη Καρασαλίδη. Η Βέροια προσπάθησε, έκανε ευκαιρίες, σκόραρε αλλά το γκολ της ακυρώθηκε και έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχ. Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ντιόγκο, Μιλένκοβιτς, Καρασαλίδης, Τριανταφύλλου, Κόντος (86' Παπαδόπουλος), Ανάκογλου, Σιάκκας, Γκούρτσας, Ντα Κόστα (71' Γιαννόπουλος), Τσαούσης (79' Γέσιτς)

ΒΕΡΟΙΑ (Δημ. Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Καλί, Σαμαράς, Κανακούδης (79' Μπουλούτ), Μπαργκάν, Ντιέ, Ολαϊτάν, Κάντι, Βεργώνης, Αμαραντίδης (90+1' Λαναρής), Γεωργιάδης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας