Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΝΒΑ news (8/6/2012)

\
Ο Λεμπρόν Τζέιμς έβαλε 45 πόντους, πήρε 15 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ πραγματοποιώντας διαστημική εμφάνιση και πήρε τους Χιτ από το χέρι για να τους οδηγήσει στη νίκη με 98-79 επί των Σέλτικς μέσα στη Βοστόνη και παράλληλα στην ισοφάριση της σειρά σε 3-3. Η σειρά πλέον επιστρέφει στο Μαϊάμι για το έβδομο παιχνίδι όπου θα κριθεί οριστικά πλέον ποιος θα προκριθεί στους τελικούς του ΝΒΑ.
Ο Τζέιμς έδειξε από νωρίς ότι δεν έχει διάθεση για αστεία. Οι περισσότερες επιθέσεις περνούσαν από τα χέρια του και έβαλε τους πρώτους 14 από τους 24 πόντους της ομάδας του δίνοντας γρήγορα διψήφιο προβάδισμα στους Χιτ (26-16) με τη λήξη της πρώτης περιόδου. Στην δεύτερη περίοδο ο "βασιλιάς" συνέχισε στον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό αφού έβαλε άλλους 16 πόντους και η διαφορά έφτασε στους 15 (40-25). Συνολικά ο σταρ των Χιτ φόρτωσε με 30 πόντους το καλάθι των Σέλτικς στο πρώτο ημίχρονο.
Ο Ρόντο πάλευε μόνος του για τους Σέλτικς στο πρώτο ημίχρονο αφού έβαλε 19 πόντους σε αυτό το διάστημα και οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά στους 8 (48-40). Ο Τζέιμς όμως συνέχισε το ρεσιτάλ και το ημίχρονο έκλεισε με τους Χιτ να προηγούνται με 55-42. Με την έναρξη της τρίτης περιόδου θα περίμενε κανείς την αντίδραση των Σέλτικς, όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι παραπάνω από το να μειώσουν στους 10 (69-59). Ο Ρόντο έβαλε μόνο 2 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που οι Σέλτικς δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Επιπλέον ο Σέιν Μπατίερ εξαφάνισε τον Πιρς και ο Γκαρνέτ δεν επανέλαβε τις εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων.
Ο Λεμπρόν Τζέιμς συνέχισε να φορτώνει με πόντους το καλάθι των Σέλτικς και αρχικά με τρίποντο έστειλε και πάλι τη διαφορά στους 13 (72-59). Με το τελευταίο του καλάθι στην αναμέτρηση ο Τζέιμς έστειλε τη διαφορά στους 25 (89-64) και ο Έρικ Σποέλστρα τον απέσυρε για πρώτη φορά μετά από 45 λεπτά.

Με 45 πόντους, 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ ολοκλήρωσε την εκπληκτική εμφάνιση του. Ο Τζέιμς πλησίασε τους 49 πόντους, που είναι το προσωπικό του ρεκόρ και αν το ματς ήταν πιο ανταγωνιστικό και δεν είχε αποσυρθεί μπορεί να το είχε ξεπεράσει. Οι 30 πόντοι και το ποσοστό 73,1% στα σουτ εντός πεδιάς που είχε στο πρώτο ημίχρονο αποτελούν τις κορυφαίες επιδόσεις του σε αγώνα πλέι-οφς.
Ο Τζέιμς έγινε ο δεύτερος παίκτης μετά τον Καρίμ Αμπντούλ - Τζαμπάρ που σκοράρει περισσότερους από 25 πόντους σε οχτώ συνεχόμενους αγώνες απέναντι στους Σέλτικς, ενώ ο Ουίλτ Τσάμπερλεϊν ήταν ο μοναδικός παίκτης που μέχρι πρότινος είχε 45 πόντους, 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε αγώνα πλέι-οφς.

Μικροεπέμβαση για Μπράιαντ
Ο Κόμπι Μπράιαντ θα ταξιδέψει μέσα στις επόμενες ημέρες στη Γερμανία, ώστε να υποβληθεί σε μία μικροεπέμβαση στο γόνατο για να αγωνιστεί χωρίς προβλήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και την επόμενη σεζόν. Ο Μπράιαντ είχε κάνει κάτι αντίστοιχο και πέρυσι όταν και πάλι είχε ταξιδέψει στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει και πάλι τις ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο.
Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια έκανε τη σωστή κίνηση αφού έβγαλε τη σεζόν χωρίς προβλήματα. Αυτή τη νέα θεραπεία που έμαθε θα κάνει και φέτος για να μην πονάει σε αυτό το σημείο. Μέσα στις επόμενες μέρες θα μεταβεί στη Γερμανία, οι γιατροί θα του πάρουν αίμα, το οποίο θα επιστρέψει στο δεξί του γόνατο μετά από μια συγκεκριμένη επεξεργασία.
Αυτό θα αναγκάσει τον σταρ των Λέικερς να είναι σε απόλυτη ακινησία για μία εβδομάδα. Στη συνέχεια θα αναρρώσει για να είναι απόλυτος στο training camp της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ που θα γίνει στις αρχές Ιουλίου. Στην ίδια επέμβαση θα υποβληθεί και ο συμπαίκτης του Άντριου Μπάινουμ, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμούς στα γόνατα. Ο Κόμπι φέτος έκανε την πιο παραγωγική σεζόν του μετά το 2007-2008, αφού είχε 27.9 πόντους ανά παιχνίδι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας