Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ελλάδα - Τσεχία 1-2 (Euro 2012)

Η Εθνική πέταξε ένα ακόμη ημίχρονο στα σκουπίδια και πληρώνοντας τα αμυντικά λάθη στο ξεκίνημα γνώρισε την ήττα από την Τσεχία με 2-1 στο Βρότσλαβ. Ακυρώθηκε γκολ του Φωτάκη.


Ελλάδα - Τσεχία 1:2 από landsgraaf


  

Σκόρερ: Γκέκας (53', Ελλάδα) - Γιράτσεκ (3', Τσεχία), Πίλαρ (6', Τσεχία)

Πόλη: Βρότσλαβ (Πολωνία)
Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Βρότσλαβ
Διαιτητής/ Βοηθοί: Λανουά (Γαλλία)/ Κανό (Γαλλία), Ανοέ (Γαλλία)
Κίτρινες κάρτες: Τοροσίδης (34', Ελλάδα), Κυρ. Παπδόπουλος (56', Ελλάδα), Σαλπιγγίδης (57', Ελλάδα)-Ροζίτσκι (26', Τσεχία), Γιράτσεκ (35', Τσεχία), Κόλαρ (66', Τσεχία)

Μετά το πρώτο ημίχρονο με την Πολωνία στην πρεμιέρα, η Εθνική μας ομάδα πέταξε και το πρώτο ημίχρονο με την Τσεχία στα "σκουπίδια".
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πληρώνοντας τα λάθη των πρώτων λεπτών, γνώρισε την ήττα στο Βρότσλαβ από την Τσεχία με 2-1 για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν και πάλι τραγικό για την Εθνική μας η οποία από πολύ νωρίς (μόλις στο 6') βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο μάλιστα τέρματα. Παράλληλα υπήρξε μια ακόμη απώλεια (τραυματίστηκε ο Χαλκιάς), ενώ για δεύτερο ματς η διαιτησία έπαιξε τον ρόλο της ακυρώνοντας γκολ της Ελλάδας με τον Φωτάκη.

Από την άλλη οι Τσέχοι έπαιξαν όπως ξέρουν με γρήγορες κάθετες μπαλιές και αντεπιθέσεις και εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της άμυνας ώστε να πάρουν το προβάδισμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Γκέκα, η Ελλάδα έγινε πιο απειλητική. 
Κατάφερε έστω και από σπόντα να πετύχει ένα γκολ και να μειώσει στο σκορ, στην συνέχεια είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό.

Οι Τσέχοι από την πλευρά τους δεν έκαναν κάτι αξιοσημείωτο στο δεύτερο μέρος και χάρη στα δύο τέρματα πήραν την πρώτη τους νίκη. Πλέον μετά από δύο αγωνιστικές η Τσεχία έχει τρεις βαθμούς, ενώ η Ελλάδα έμεινε στον έναν που πήρε στην πρεμιέρα, κόντρα στην Πολωνία.

Το προσεχές Σάββατο (16/6) η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Ρωσία στην Βαρσοβία, ενώ η Τσεχία θα παίξει στο Βρότσλαβ με την Πολωνία.

MVP του αγώνα
Ο Γίρασεκ προκάλεσε πολλά προβλήματα στην ελληνική άμυνα, πέτυχε το πρώτο γκολ και εξελίχθηκε σε παίκτη κλειδί για την επίθεση της Τσεχίας.


ΕΛΛΑΔΑ (Σάντος)
Χαλκιάς (23' λ.τρ. Σηφάκης), Τοροσίδης, Χολέμπας, Κυρ. Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μανιάτης, Φωτάκης (46' Γκέκας), Σαλπιγγίδης, Φορτούνης (71' Μήτρογλου), Σαμαράς.

ΤΣΕΧΙΑ (Μπίλεκ)
Τσεχ, Γκέμπρε Σελάσι, Σίβοκ, Κάντλετς, Λιμπέρσκι, Χούμπσμαν, Πλάζιλ, Γιράτσεκ, Ροζίτσκι (46' Κόλαρ, 90' Ραϊτόλαρ), Πίλαρ, Μπάρος (64' Πέχαρτ).


Επόμενος Αγώνας της Εθνικής:
Ελλάδα - Ρωσία (Σάββατο 16/6/2012, στις 21:45)

Ο άλλος αγώνας του Α' ομίλου:
Τσεχία - Πολωνία (Σάββατο 16/6/2012, στις 21:45)

Όλους τους αγώνες μπορείτε να τους βλέπετε ζωντανά στη σελίδα μας Live Αγώνες.

Για το Πρόγραμμα και τα Αποτελέσματα του Euro 2012 κάντε κλικ εδώ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας