Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

NBA News (17/6/2012)


Πολλοί στεναχωρήθηκαν στο άκουσμα της είδησης ότι ο Μπράντον Ρόι σταματάει την καριέρα του μόλις στα 27 του χρόνια. Ο λόγος για την αποχώρηση του από την ενεργό δράση ήταν οι συνεχόμενοι τραυματισμοί του στα γόνατα. Τώρα όμως φαίνεται πως είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή. Αυτό το επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού ενός φίλου του στο twitter και απάντησε έπειτα από καιρό στις φήμες που ακουγόντουσαν γύρω από το όνομα του.

Ο Ρόι απάντησε σε ερωτήσεις μάσα από το λογαριασμό του twitter του κολλητού του Ουίλ Κονρόι (πρώην παίκτη των Κλίπερς και των Ρόκετς) και κάποια στιγμή έγραψε: "Θεού θέλοντος, θα παίξω μπάσκετ ξανά σύντομα. Ετοιμάζω την επιστροφή μου στην ενεργό δράση και προπονούμαι καθημερινά. Ετοιμάζομαι να επιστρέψω την προσεχή σεζόν. Εκτιμώ την αγάπη σας και ελπίζω να επιστρέψω στα παρκέ σύντομα. Η υγεία μου είναι καλή".

Ο Ρόι έκανε σπουδαία πράγματα πριν αποχωρήσει από το παρκέ. Συγκεκριμένα είχε μέσους όρους καριέρας 19.3 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 4.7 ασίστ. Επίσης έπαιξε τρεις φορές σε All-Star Game και ήταν μια φορά στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ (2009) και μία φορά στην τρίτη καλύτερη πεντάδα (2010). Οι εγχειρήσεις του στα γόνατα τον ανάγκασαν να ανακοινώσει την αποχώρηση του από την ενεργό δράση πριν την έναρξη της φετινής σεζόν μόλις στα 27 του χρόνια.


Καμία διάθεση να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του δεν έχει ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, παρά τα επικριτικά σχόλια που ακούγονται γι' αυτόν τις τελευταίες μέρες. Ο Μάτζικ Τζόνσον του έκανε κριτική όμως τα σχόλια δεν φαίνεται να αγγίζουν τον Ουέστμπρουκ.
"Δεν νομίζω ότι θα κάνω καμία αλλαγή. Ό,τι κι αν λέτε, ότι κι αν συμβαίνει, θα κάνω το παιχνίδι μου, θα δώσω το 100% για να κερδίσει η ομάδα μου" δήλωσε ο 23χρονος πλέι  μέικερ και πρόσθεσε πως: "Υπάρχει πάντα περιθώριο να βελτιωθείς, αλλά το στυλ παιχνιδιού μου δεν πρόκειται να αλλάξει. Αισθάνομαι ότι γίνομαι καλύτερος όσο ακούω αρνητικά πράγματα. Έτσι το βλέπω τουλάχιστον εγώ".

Ο Ουέστμπρουκ μίλησε και για τον Ντέρεκ Φίσερ, ο οποίος τον συμβουλεύει. "Ο Ντέρεκ είναι εξαιρετικός τύπος, έχει βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις. Με βοηθάει, γνωρίζει στο παιχνίδι, γνωρίζει πως να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση" τόνισε ο σταρ των Θάντερ.

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν αυτός που αποφάσισε να υπερασπίσει τον συμπαίκτη του λέγοντας: "Όλοι περιμένουν να γίνει ο επόμενος Τζον Στόκτον, όμως κανείς δεν μπορεί να γίνει Ράσελ Ουέστμπρουκ. Φυσικά και θα κάνει λάθη, όπως λάθη κάνουμε όλοι μας".

Link: http://basketblog.gr/index.php?option=com_content



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας