Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Γερμανία - Ελλάδα 4-2 (Euro 2012)

Το ταξίδι της Εθνικής μας ομάδας στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας σταμάτησε στους "8". Πάλεψε η Ελλάδα κόντρα στο φαβορί για την κατάκτηση του Euro Γερμανία παρά την ήττα με 4-2.


 
From the left, Greece's Yiannis Maniatis, Dimitris Salpigidis and Jose Holebas celebrate after they scored against Poland during the Euro 2012 soccer championship Group A match between Poland and Greece in Warsaw, Poland, Friday, June 8, 2012.



 Σκόρερ: Λαμ (39', Γερμανία), Κεντίρα (61', Γερμανία), Κλόζε (68', Γερμανία), Ρόις (74', Γερμανία)-Σαμαράς (55', Ελλάδα), Σαλπιγγίδης (88' πεν. Ελλάδα)

Πόλη: Γκντανσκ (Πολωνία)
Γήπεδο: "Γκντανσκ Αρένα"
Διαιτητής/ Βοηθοί: Σκόμινα (Σλοβενία)/ Άρχαρ (Σλοβενία), Ζούνιτς (Σλοβενία)
Κίτρινες κάρτες: Σαμαράς (14', Ελλάδα), Παπασταθόπουλος (75', Ελλάδα)

Το όμορφο ταξίδι της Ελλάδας στο Euro του 2012 που ξεκίνησε στις 8 Ιουνίου από την Βαρσοβία σταμάτησε στις 22 Ιουνίου στο Γκντανσκ και στην προημιτελική φάση.

Η Ελληνική ομάδα το βράδυ της Παρασκευής γνώρισε την ήττα με 4-2 από την Γερμανία, ωστόσο γι αυτήν την ομάδα η οποία έφτασε στους "8" της Ευρώπης δεν χρειάζονται δάκρυα.

Η Ελλάδα πάλεψε με όσα ψυχικά αποθέματα είχε κόντρα στο μεγαθήριο και φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου Γερμανία και επιστρέφει στην πατρίδα με ψηλά το κεφάλι από το συγκεκριμένο τουρνουά παρά το βαρύ σκορ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό για την Εθνική μας ομάδα. Οι Γερμανοί είχαν την απόλυτη υπεροχή πέτυχαν και το γκολ που ήθελαν. Από την άλλη η Ελληνική ομάδα εκτός από μια δυο φάσεις, δεν έδειξε κάτι καλό και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως κορυφαίοι ήταν οι Σηφάκης, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος, ενώ ήταν λάθος η επιλογή του Σάντος να ξεκινήσει τον Νίνη δεξιά και τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές που έκανε ο Σάντος κατάφερε να κάνει πιο δραστήρια την Εθνική μας και τα κατάφερε μέχρι το 55', όπου ο Σαμαράς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στην συνέχεια όμως η Γερμανία ανέβασε την απόδοσή της κατά πολύ πέτυχε τρία ακόμη τέρματα και εξασφάλισε την συμμετοχή της στα ημιτελικά της διοργάνωσης, με την Ελλάδα το μόνο που κατάφερε να μειώσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαλπιγγίδη σε 4-2.
Από την άλλη όπως και να έχει το ταξίδι της Ελλάδας στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας ήταν όμορφο και οι Έλληνες παίκτες πέτυχαν τον στόχο που ήταν η είσοδος στις οκτώ κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Επόμενος στόχος για την "γαλανόλευκη" η συμμετοχή στο Μουντιάλ του 2014 που θα γίνει στα γήπεδα της Βραζιλίας.


MVP του αγώνα
Η ταλαιπωρία που πέρασε η ελληνική άμυνα, οφειλόταν εν πολλοίς στον Μεσούτ Οζίλ. Ο Γερμανός με καταγωγή από τη Τουρκία και άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σε μεγάλη μέρα, δημιουργούσε διαρκώς επικίνδυνες "καταστάσεις" και "σέρβιρε" δύο από τα γκολ της Γερμανίας στο 4-2 επί της Ελλάδας. Δικαίως αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Λεβ):
Νόιερ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Μπάντστουμπερ, Λαμ, Σβάινσταϊγκερ, Κεντίρα, Ρόις (80' Ρόις), Εζίλ, Σέρλε (68' Μίλερ), Κλόζε (79' Γκόμεθ).

ΕΛΛΑΔΑ (Σάντος):
Σηφάκης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας (46' Γκέκας), Κυρ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Μάκος (70' Λυμπερόπουλος), Μανιάτης, Νίνης (46' Φωτάκης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας