Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

NBA news (26/6/2012)

 
Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου υποδέχτηκε τους Μαϊάμι Χιτ στην καθιερωμένη παρουσίαση των Πρωταθλητών στην πόλη τους. Στο γήπεδο ήταν συγκεντρωμένοι 15.000 άνθρωποι και πολλοί άλλοι αποθέωσαν τους Πρωταθλητές κατά την διάρκεια της διαδρομής τους προς το γήπεδο με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να δηλώνει:

"Είναι το καλύτερο συναίσθημα που είχα ποτέ. Αυτό ήταν το όνειρό μου. Να βρίσκομαι εδώ και να κρατάω το τρόπαιο του Πρωταθλητή, να το αγκαλιάζω και να μην θέλω να το αφήσω ποτέ". Όλοι παίκτες παρουσιάστηκαν και όταν ο Μάικ Μίλερ και ο Σέιν Μπατίερ πήραν το λόγο είπαν με ένα στόμα: "Ευχαριστώ στους Ουέιντ, ΛεΜπρόν, Μπος για αυτό το τρόπαιο"! Στη συνέχεια ο Ουέιντ φώναξε: "Είστε οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο" και ο Μπος συμπλήρωσε: "δεν θα φτάναμε μέχρι εδώ χωρίς εσάς".

Ο προπονητής της ομάδας Έρικ Σποέλστρα έβγαλε από την πλευρά του ένα παράπονο τονίζοντας: "Πολλοί μας έκαναν κριτική και μας είχαν θέσει εκτός. Ποτέ όμως δεν εκτίμησαν ότι αυτή η ομάδα ήταν και είναι σαν οικογένεια. Όλοι οι παίκτες έπρεπε κάτι να θυσιάσουν, είτε λεφτά είτε ευκαιρίες είτε χρόνο συμμετοχής για να είναι μέλη αυτού του συλλόγου. Και όλα αυτά έγιναν για μία στιγμή σαν αυτή".



Ένας απόλυτα επιτυχημένος κύκλος παρουσίας στον προεδρικό θώκο των Ιντιάνα Πέισερς είναι έτοιμος να κλείσει για τον Λάρυ Μπερντ. Ο βετεράνος παίκτης επικαλούμενος λόγους υγείας υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου των "Ινδιάνων" μετά από περίπου μία δεκαετία που επισφραγίστηκε από την πλήρη ανοικοδόμηση του ρόστερ και την είσοδο στα φετινά πλέι οφ.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει με κάθε τρόπο πως η αποχώρησή του οφείλεται αποκλειστικά σε λόγους υγείας, ενώ θα παραμείνει ένα χρόνο μακριά από κάθε επαγγελματική ασχολία πριν αποφασίσει την επιστροφή του στον "μαγικό κόσμο".

Διάδοχος του "καλύτερου παράγοντα της χρονιάς" θα είναι ο… προκάτοχός του, Ντόνι Ουόλς, ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην προεδρία της Ιντιάνα και να συνεχίσει το απολύτως επιτυχημένο έργο του Μπερντ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας