Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Αρμενία - Ελλάδα 0-1

Η Εθνική μας ομάδα με γκολ του Κυριάκου Παπαδόπουλου νίκησε με 1-0 την Αρμενία στην τελευταία φιλική αναμέτρηση πριν το Euro 2012. Προβλημάτισε η Ελλάδα στο δεύτερο ημίχρονο που έχασε και δύο πέναλτι με Σαμαρά και Κατσουράνη.

 



Πολλά χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Φερνάντο Σάντος στο τελευταίο τεστ της Εθνικής ομάδας πριν την έναρξη του Euro 2012.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να νίκησε με 1-0 με γκολ του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ωστόσο έδειξε δύο πρόσωπα και ο Φερνάντο Σάντος θα έχει αρκετή δουλειά την επόμενη εβδομάδα.

Η Εθνική μας στο πρώτο ημίχρονο είχε τον απόλυτο έλεγχο δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα η εστία του Μιχάλη Σηφάκη, ενώ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες πετυχαίνοντας και το γκολ με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας δεν είχε την ίδια απόδοση, είχε πολλά κενά στην άμυνα επιτρέποντας στους Αρμένιους να αναλάβουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην ελληνική εστία, ενώ είχε σε πολύ καλή μέρα και τον τερματοφύλακά της ο οποίος έπιασε δύο πέναλτι στο ματς, από τους Σαμαρά και Κατσουράνη.

Σαφώς έπαιξε ρόλο για την Ελλάδα τόσο η κούραση από τις διπλές προπονήσεις, όσο και από τις αλλαγές που έκανε ο Σάντος προκειμένου να δει και άλλα πρόσωπα.

Πλέον η Εθνική μας ομάδα έχει μπροστά της μια εβδομάδα για να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα του Euro 2012 την επόμενη Παρασκευή (8/6) με αντίπαλο την συνδιοργανώτρια Πολωνία.

"Δύο στα δύο" ο Μπερεζούσκι

Η Εθνική μας στο 70' έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ, όταν ο Σαμαράς μπήκε στην περιοχή της Αρμενίας και σπρώχτηκε από τον Χοβσεπιάν και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Ο Σαμαράς ανέλαβε την εκτέλεση της παράβασης, αλλά ο Μπερεζούσκι με πολύ ωραία εκτίναξη στην αριστερή του γωνία μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα.

Η Εθνική μας παρά την μέτρια εμφάνιση στο δευτερο ημίχρονο είχε μια ακόμα ευκαιρία για δεύτερο γκολ. Στο 86' ο Μπαντοϊάν ανέτρεψε τον Φετφατζίδη μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει για δεύτερη φορά το σημείο του πέναλτι.

Ο Κατσουράνης ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας της Αρμενίας Μπαρεζούσκι απέκρουσε το πέναλτι με εντυπωσιακή εκτίναξη στην δεξιά γωνία.

Η τελευταία καλή ευκαιρία στο ματς ήταν για την Ελλάδα στο 89', όταν ο Φωτάκης δοκίμασε το μακρινό σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Αρμενία: Μπαρεζούσκι, Χοβσεπιάν, Αρζουμανιάν, Αλεξανιάν (78' Μικογιάν), Αίραπετιάν, Μικρτσιάν, Μικμιταριάν, Γκαζαριάν (89' Σαρκισόβ), Μανογιάν (59' Μπαντοϊάν), Μάρκος (73' Γενισαριάν), Μουσισιάν.

Ελλάδα: Σηφάκης, Παπασταθόπουλος (62' Μάκος), Χολέμπας (60' Τζαβέλλας), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Μανιάτης, Καραγκούνης (46' Φωτάκης), Σαλπιγγίδης (85' Μήτρογλου), Φορτούνης (46' Σαμαράς), Γκέκας (60' Φετφατζίδης).

Link: http://www.sport24.gr/football/armenia-ellada_0-1.1798847.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας