Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 2012


 
Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου 2012 είναι η 21η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου, που διοργανώνεται υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ομοσπονδιας. Η διοργάνωση πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι, της Φιλανδίας μεταξύ 27 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2012. Αυτή είναι η τρίτη φορά που η πόλη θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση, το 1971 και το 1994 είναι οι άλλες φορές.









  • Ο Περικλής Ιακωβάκης ήταν το μεγάλο όνομα της κούρσας της δεύτερης σειρά των ημιτελικών των 400μ μετ εμποδίων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου και δεν διέψευσε την φήμη του. Ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε δεύτερος με χρόνο 49.83 πίσω από τον Ουκρανό Στάνισλαβ Μενλικόβ.
  • Στον τελικό του τριπλούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου προκρίθηκε και ο Δημήτρης Τσιάμης. Ο Έλληνας αθλητής συμμετείχε στο πρώτο γκρουπ των προκριματικών και με επίδοση 16.55μ κατετάγη 9ος στη γενική κατάταξη.
  • Η Σάβα Λίκα εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό του ακοντισμού, αφού κατέλαβε την 3η θέση στο 1ο προκριματικό γκρουπ, με βολή στα 57.60μ.
  • Διπλή ελληνική παρουσία θα έχει η χώρα στον τελικό του επί κοντώ, που θα γίνει το Σάββατο με τις Νικόλ Κυριακοπούλου και Κατερίνα Στεφανίδη, οι οποίες ξεπέρασαν τα 4,40 μέτρα.
  • Ο Γερβάσιος Φιλιππίδης έριξε 72.39μ. στον προκριματικό του ακοντισμού και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
  • Ο Ανδρέας Δημητράκης αποκλείστηκε από τα ημιτελικά των 800μ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Ελσίνκι.
  • Η Τόνια Στεργίου πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τον τελικό του ύψος, όντας η μοναδική αθλήτρια που προκρίθηκε με άλμα κάτω από 1.90.
  • Εκτός τελικού έμεινε ο Μιχάλης Σταματόγιαννης στη σφαιροβολία, αφού και οι τρεις βολές του ήταν κάτω από τα 19 μέτρα και πολύ μακριά από το όριο των 20.30μ.
  • Τρεις Ελληνίδες θα λάβουν μέρος στον τελικό του τριπλούν, αφού οι Βούλα Παπαχρήστου, Αθανασία Πέρρα και Νίκη Πανέττα πήραν το εισιτήριο από τα προκριματικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας