Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Αγγλία - Ιταλία 0-0 (2-4 πεν.) (Euro 2012)

Έστω και στα πέναλτι η Ιταλία επικράτησε δίκαια της Αγγλίας (με 4-2), έπειτα από το 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση. Αντίπαλος της Γερμανίας στον ημιτελικό οι Ιταλοί, μοιραίοι για τους Άγγλους στα πέναλτι οι Άσλεϊ Γιανγκ και Άσλεϊ Κόουλ, ήρωας ο Μπουφόν, μάγκας ο Πίρλο.



Γήπεδο: "Olympic Stadium", Κίεβο
Διαιτητής: Πέδρο Προένσα (Πορτογαλία)

Η Ιταλία νίκησε με 4-2 την Αγγλία στην διαδικασία των πέναλτι και έτσι θα αντιμετωπίσει την Γερμανία στον ημιτελικό του Euro 2012 την ερχόμενη Πέμπτη (Πορτογαλία - Ισπανία την Τετάρτη).

Η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, αλλά το ματς ήταν εξαιρετικό, με πολλές φάσεις, όμως με τους "ατζούρι" να είναι πολύ καλύτεροι.
Στην διαδικασία των πέναλτι αρχικά χάρηκαν οι Άγγλοι μετά το άστοχο πέναλτι του Μοντολίβο, αλλά αστόχησε και ο Άσλεϊ Γιανγκ (οριζόντιο δοκάρι), έτσι αποκαταστάθηκε η ισορροπία.

Πριν τον Άσλεϊ Γιανγκ είχε εκτελέσει ο Αντρέα Πίρλο και σκόραρε με φανταστική εκτέλεση αλά... Πανένκα και πραγματικά ενθουσίασε τους Ιταλούς, αλλάζοντας την ψυχολογία.

Μετά και το δοκάρι του Γιανγκ όλα ήταν διαφορετικά, ο Νοτσερίνο σκόραρε για την Ιταλία για να ακολουθήσει η εκτέλεση του Άσλεϊ Κόουλ, με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να μπλοκάρει.

Η πρόκριση ήταν στα πόδια του Αλεσάντρο Ντιαμάντι, ο άσος της Μπολόνια ευστόχησε και χάρισε την πέρα για πέρα δίκαιη πρόκριση στους "4" για την Ιταλία.
Η "σκουάντρα ατζούρα" πέρασε στα ημιτελικά για 5η φορά στην ιστορία της και θα αντιμετωπίσει την Γερμανία την Πέμπτη, ενώ θα έχει προηγηθεί την Τετάρτη ο ημιτελικός, Πορτογαλία - Ισπανία.

ΑΓΓΛΙΑ:
Χαρτ, Γκλεν Τζόνσον, Τέρι, Λέσκοτ, Άσλεϊ Κόουλ, Σκοτ Πάρκερ (94' Χέντερσον), Τζέραρντ, Μίλνερ (61' Γουόλκοτ), Άσλεϊ Γιανγκ, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (60' Κάρολ).

ΙΤΑΛΙΑ:
Μπουφόν, Αμπάτε (91' Μάτζο), Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Μπαλτζαρέτι, Πίρλο, Μαρκίζιο, Ντε Ρόσι (80' Νοτσερίνο), Μοντολίβο, Κασάνο (78' Ντιαμάντι), Μπαλοτέλι.

Για το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του Euro 2012 κάντε κλικ εδώ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας