Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

NBA news (6/6/2012)

Ολική ανατροπή από Σέλτικς

Την ολική ανατροπή στη σειρά με τους Χιτ έχουν κάνει το πλέον οι Σέλτικς αφού μετά τη νίκη τους με 94-90 μέσα στο Μαϊάμι πήραν το προβάδισμα με 3-2 στη σειρά των τελικών της Ανατολής αν και στο ξεκίνημα της βρέθηκαν πίσω με 2-0. Ο Πολ Πιρς "μίλησε" και πάλι την κατάλληλη στιγμή καθώς μπορεί να είχε χάσει τα 13 από τα πρώτα 18 σουτ που επιχείρησε όμως έβαλε το πιο κρίσιμο τρίποντο 52,9 δευτερόλεπτα πριν τέλος καθώς ήταν το σουτ που έκανε τη διαφορά ώστε να φύγουν οι Σέλτικς με τη νίκη από το Μαϊάμι. Φυσικά πλέον είναι και η παράδοση με το μέρος τους αφού έχουν 36-2 στις σειρές που βρέθηκαν μπροστά με 3-2 νίκες.
Οι Χιτ με τη δύναμη που τους έδινε η έδρα ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και κατάφεραν να προηγηθούν ακόμα και με 13 πόντους (31-18) στο 14' με τον Λεμπρόν Τζέιμς να έχει τους 18 από τους 30 πόντους του στο πρώτο ημίχρονο. Οι Σέλτικς πάντως με όπλο την πολύ καλή τους άμυνα κατάφερναν πάντα να μένουν κοντά στο σκορ. Αρχικά στο 22' μείωσαν στους 2 (38-36) και στο 27' ισοφάρισαν (48-48). Το Μαϊάμι "απάντησε" και με ένα επιμέρους 11-2 κατάφερε να πάρει και πάλι διαφορά 9 πόντων (59-50).
Η Βοστόνη όμως επέστρεψε και πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ 48,6 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του τρίτου δωδεκαλέπτου (60-62). Οι Χιτ με σερί 9-0 βρέθηκαν και πάλι μπροστά στο σκορ με 6 πόντους στο 42' (78-72). Το τέλος του αγώνα ήταν συγκλονιστικό και οι Σέλτικς προηγήθηκαν με 80-82 στο 45'. Ένα τρίποντο από τον Τσάλμερς και ένα από τον Πιετρούς έκαναν το 83-85. Αυτά μέχρι να αναλάβει δράση ο Πολ Πιρς και βάλει το πιο καθοριστικό τρίποντο του αγώνα 52,9 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και με τον Λεμπρόν Τζέιμς να είναι κρεμασμένος πάνω του.
Αυτό το τρίποντο έδωσε "αέρα" 4 πόντων στη Βοστόνη (86-90) και ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση. Οι Χιτ ήταν άστοχοι στην επόμενη επίθεση και οι Άλεν, Γκαρνέτ ήταν ψύχραιμοι από τη γραμμή των βολών και απλά διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.
Το μόνο θετικό για τους Χιτ σε αυτή την αναμέτρηση ήταν η επιστροφή του Κρις Μπος μετά από 9 αγώνες. Ο φόργουορντ των Χιτ έβαλε 9 πόντους και πήρε 7 ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο χρησιμοποιήθηκε μόλις 4 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο από Έρικ Σποέλστρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας