Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Πολωνία - Ελλάδα 1-1 (Euro 2012)

Οι Ελληνες διεθνείς έφεραν τούμπα όλα τα στραβά του πρώτου ημιχρόνου, αποκατέστησαν στο δεύτερο το σκορ και την αριθμητική ισορροπία και έφτασαν ένα... πέναλτι πριν από την απόλυτη ανατροπή απέναντι στην Πολωνία του Λεβεντόβσκι (1-1). Ο Σαλπιγγίδης έκανε τη διαφορά στην επίθεση, ο Κ.Παπαδόπουλος στην άμυνα.

 
 



Σκόρερ: Λεβαντόβσκι (17', Πολωνία) - Σαλπιγγίδης (51', Ελλάδα)

Πόλη: Βαρσοβία (Πολωνία)
Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας
Διαιτητής/ Βοηθοί: Καρμπάγιο (Ισπανία)/ Φερνάντεθ (Ισπανία), Χιμένεθ (Ισπανία)
Καιρός: Ασθενής βροχή
Κίτρινες κάρτες: Παπασταθόπουλος (35', Ελλάδα), Χολέμπας (45+', Ελλάδα), Καραγκούνης (54' Ελλάδα)
Κόκκινες κάρτες: Στσένσι (69', Πολωνία)-Παπασταθόπουλος (44', Ελλάδα)

Παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα η Εθνική μας ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στο Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας κόντρα στην συνδιοργανώτρια Πολωνία στην πρεμιέρα του Euro 2012.

Η Ελλάδα που ήταν τραγική στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας με 10 παίκτες κατέθεσε την ψυχή της και χωρίς να υπερβάλουμε να παίζει καλύτερα και να παίρνει τον βαθμό για τον 1ο όμιλο με το γκολ του Σαλπιγγίδη και θα μπορούσε να πάρει το πολύτιμο "τρίποντο" αν ευστοχούσε σε πέναλτι ο Καραγκούνης.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ελληνική ομάδα ήταν τραγική. Ναι μεν αυτός ο Ισπανός ας τον πούμε διαιτητή, έκανε πολλά λάθη (κατά τις Ελλάδας), όπως οι κάρτες στον Παπασταθόπουλο και το πέναλτι που δεν δόθηκε, ωστόσο και η Ελλάδα έδωσε το δικαίωμα αυτό, καθώς δεν βρέθηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη η Πολωνία με τον ενθουσιασμό των νέων παικτών και του κοινού της μπήκε δυνατά χτύπησε την Ελλάδα στην αριστερή πλευρά σημείωσε ένα γκολ και θα μπορούσε και δεύτερο.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αντιστρόφως ανάλογο με το πρώτο. Η είσοδος των Σαλπιγγίδη και Φορτούνη άλλαξε την εικόνα της Ελλάδας, η οποία με δέκα παίκτες έκανε τους Πολωνούς να καρδιοχτυπούν.

Η Ελλάδα σημείωσε ένα γκολ με τον Σαλπιγγίδη, κέρδισε ένα πέναλτι από την συνεργασία Σαλπιγγίδη-Φορτούνη, αν και το έχασε με τον Καραγκούνη, σημείωσε ένα ακόμη γκολ που ακυρώθηκε, ενώ είχε μεγάλες ευκαιρίες με τον Σαμαρά για γκολ.
Από την άλλη οι Πολωνοί δεν απείλησαν ιδιαίτερα και μάλλον θα πρέπει να αισθάνονται και τυχεροί που δεν έχασαν στην πρεμιέρα από την καλή Ελλάδα του δευτέρου ημιχρόνου (μόνο).

MVP του αγώνα

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αγωνίστηκε μόλις 46 λεπτά αλλά πέρα κάθε αμφιβολίας έκανε τη διαφορά. Εξέθεσε τα αργά αντίπαλα στόπερ, σκόραρε, κέρδισε πέναλτι και αποβολή και ήταν εκεί στη φάση του 74' όταν το οφ-σάιντ του στέρησε το δεύτερο τέρμα. Μεστή εμφάνιση από τον Μακεδόνα φορ.


ΠΟΛΩΝΙΑ (Σμούντα)
Στσένσι, Πίστσεκ, Βασιλέβσκι, Περκίς, Μπενίς, Πολάνσκι, Μουράβσκι, Μπλάστσικόβσκι, Ομπράνιακ, Ρίμπους (69' Τίτον), Λεβαντόβσκι.

ΕΛΛΑΔΑ (Σάντος)
Χαλκιάς, Τοροσίδης, Χολέμπας, Αβρ. Παπαδόπουλος (35' λ.τρ. Κυρ. Παπαδόπουλος), Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μανιάτης, Νίνης (46' Σαλπιγγίδης), Σαμαράς, Γκέκας (68' Φορτούνης).


Επόμενος αγώνας Α' ομίλου:
Ρωσία - Τσεχία (Σάββατο 8/6/2012, στις 21:45)

Επόμενος Αγώνας της Εθνικής:
Ελλάδα - Τσεχία (Τρίτη 12/6/2012, στις 19:00)

Όλους τους αγώνες μπορείτε να τους βλέπετε ζωντανά στη σελίδα μας Live Αγώνες.

Για το πρόγραμμα της 1ης Αγωνιστικής του Euro 2012 κάντε κλικ εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας