Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Ισπανία - Ελλάδα -> O τελικός του Euro 2012 U19


Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει την Ισπανία στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, απόψε, Κυριακή στις 21:30 στο Lilleküla Stadium του Ταλίν. 

Οι νεαροί διεθνείς με ανεβασμένη ψυχολογία από τον «άθλο» τους εναντίον των Άγγλων και χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών θα τεθούν αντιμέτωποι με την κάτοχο του τροπαίου. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Τσάνας, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Στέφανο Καπίνο εξαιτίας της άδικης αποβολής του στον ημιτελικό. Αντιθέτως, επανέρχεται ο Χάρης Μαυρίας που δεν ήταν στην ελληνική αποστολή στο ματς με την Αγγλία λόγω καρτών. Όμως, λόγω της συμμετοχής του τερματοφύλακα Παναγιώτη Τσιντώτα, εκτός αποστολής θα τεθεί ο Βασίλης Μπούζας. Διαιτητής του τελικού ορίστηκε από την UEFA ο Ολλανδός Danny Makeli (ήταν διαιτητής στον αγώνα Εσθονία-Ελλάδα 1-4).

Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν στην φάση των ομίλων, με τους «φούριας ρόχας» να επικρατούν 2-1 χάρη στα γκολ των Rodriguez (30΄) και Ocente (40΄) σε ένα καλό γι΄ αυτούς πρώτο μέρος. Η ελληνική ομάδα μείωσε με τον Δημήτρη Διαμαντάκο στο 66΄, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει παρά τη σαφή υπεροχή της στο δεύτερο ημίχρονο.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Ισπανία – Ελλάδα 2-1 στην πρεμιέρα της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας