Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Euro 2012 U19 -> Πορτογαλία - Ελλάδα 2-3

Η Ελλάδα στον Ημιτελικό

Με δύο γκολ του αρχηγού της, Κατίδη και ένα από τον Γιαννιώτα, η Εθνική Νέων επικράτησε 3-2 της... πελάτισσας (σε μικρούς και μεγάλους) Πορτογαλίας και πέρασε στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του Euro! Με Αγγλία παίζουμε στα ημιτελικά.

Γκολ:  19' Αντρέ Γκόμες, 90+6' Το-Ζε / 18' Γιαννιώτας, 42', 69' Κατίδης

Κίτρινες κάρτες: 21' Πέδρο Αλμέιδα, 53' Ζοάο Μάριο, 89' Αντρέ Γκόμες / 6' Μπάλλας, 15' Διαμαντάκος, 35' Κατίδης, 45' Μαυρίας,
Κόκκινες κάρτες: 37' Ντανιέλ Μάρτινς / 76' Μαυρίας

Το παιχνίδι κόντρα στην Πορτογαλία ήταν δίχως αύριο για τους διεθνείς μας, αφού για να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro, θα έπρεπε να κατακτήσουν τη νίκη. Με ισοπαλία και με ήττα, ετοίμαζαν βαλίτσες και επέστρεφαν στην Ελλάδα...

Παρόλα αυτά, η νέα μας φουρνιά απέδειξε πως μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά και έχει όλο το μέλλον μπροστά της. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά οι παίκτες του Κώστα Τσάνα έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους και συνέχισαν τις... πελατειακές σχέσεις που έχουν οι μεγάλοι απέναντι στην Πορτογαλία.

Το σκορ άνοιξε στο 18' ο Γιαννιώτας με διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής, όμως η χαρά μας δεν κράτησε πολύ, αφού ένα λεπτό αργότερα, ο Αντρέ Γκόμες με έξοχη ατομική ενέργεια, έφερε το ματς στο ίσα, διαμορφώνοντας το 1-1.

Και ενώ το ματς ήταν ισορροπημένο, ήρθε μια αποβολή στο 37' κατά της Πορτογαλίας να δώσει στην Εθνική μας αριθμητικό μας πλεονέκτημα. Ο Ντανιέλ Μάρτινς έκανε αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Γιαννιώτα, ο διαιτητής σωστά τον απέβαλε και έδωσε στην Ελλάδα μια λαμπρή ευκαιρία...

Μια ευκαιρία που οι Νέοι μας δεν την άφησαν να πάει χαμένη και ανεβάζοντας ρυθμό, κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο και το προβάδισμα για δεύτερη φορά. Λίγα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου (42'), ο Μαυρίας... πάτησε γκάζι, έδωσε ασίστ και ο Κατίδης με πλασέ έγραψε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, τα πράγματα έμοιαζαν πιο εύκολα για τους διεθνείς μας, αφού είχαν το προβάδισμα και έπαιζαν με παίκτη παραπάνω. Έτσι λοιπόν, κατάφεραν να διατηρήσουν τα ηνία του αγώνα, δεν απειλήθηκαν καθόλου και "κλείδωσαν" τη νίκη στο 69' όταν ο Κατίδης με κεφαλιά έγραψε το 3-1.

Το μόνο που κατάφεραν οι Πορτογάλοι είναι να μειώσουν σε 3-2, με γκολ του Το-Ζε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως τελικά δεν απέφυγε τον αποκλεισμό από την Εθνική μας ομάδα!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαυρίας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76' και τα άκουσε από τον προπονητή του, αφού δεν θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στα ημιτελικά με την Αγγλία.

Οι Νέοι μας, τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου και θα παίξουν την Πέμπτη με τον πρώτο του δευτέρου, που είναι η Αγγλία.

Τέλος να σας πούμε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Του χρόνου στην Τουρκία!

Η βαθμολογία του πρώτου ομίλου
Ισπανία 7
Ελλάδα 6
Πορτογαλία 4
Εστονία 0

Η βαθμολογία του δεύτερου ομίλου
Αγγλία 7
Γαλλία 6
Κροατία 4
Σερβία 0


Πορτογαλία (Μπόργκες): Ραφαέλ Βελόζο, Πέδρο Αλμέιδα (67' Κανσέλο), Τιάγκο Φερέιρα, Τιάγκο Ιλόρι, Ντανιέλ Μαρτίνς, Αγκοστίνο Κα, Μπρούμα, Ζοάο Μάριο (86' Το-Ζε), Εσγκάιο, Καβαλέιρο (82' Μπετίνιο), Αντρέ Γκόμες.

Ελλάδα (Τσάνας): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουγαΐδης, Κουρμπέλης (85' Ρουγκάλας), Σταφυλίδης, Μπάλλας (62' Μπουχαλάκης) , Φουρλάνος, Μαυρίας, Γιαννιώτας, Κατίδης (Μπακασέτας), Διαμαντάκος.

Ημιτελικοί
Αγγλία - Ελλάδα (12/7/2012, 16:45)
Ισπανία - Γαλλία  (12/7/2012, 20:00)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας